Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Výběrové Řízení na pozici mechanika

1 2 3



Drippos

Hráč

3
4.5.2023 17:48

Jméno: Marian
Příjmení:  Vesely
Datum a rok narození:  15.11.1996
Telefonní kontakt: 659133
Email: marian.vesely@post.ic
Nejvyšší dosažené vzdělaní:  Stredná Odborna Škola Dopravná Akadémia, Na hlbokej ceste v Rosine, Kde som študoval 4 roky + Maturita
Pracovní zkušenosti: Mám dokonalé si myslím, skrz toho že chodel som na Strednú Odbornú školu Dopravnú, Na hlbokej ceste v Rosine, kde som študoval 4 roky + maturita takže som v tomto znalí a som taktiež nový tu v meste a chcel by som sa usadit v práci ktorá ma baví a napĺna v živote.
Podpis: Marian V.



OOC



Věk : 17
Kolik času mám denně : Je to rôzne ked mám školu, Tak od Pondelka do Piatka Som doma o 15:30 - Utorok mam o jednu hodinu naviac takže 16:30 Som doma, A ked mám že prax som doma o 14:20. Hrávam povačšine do 21:30 - 22:30 Záleži ako moc sa mi chce a ako moc som unavený cez víkendy je to kludne celý den.



Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~20