Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - SEATTLE


30.1.2022 03:15

Zdravíčko, skoro před měsícem (přesněji 1.1. kolem 16 hodiny) jsem dostal ten nejlepší možný dárek k novému roku, který se nazývá permaban, a to z důvodu ''Nedodržení pravidel S2K systému + nepoučitelnost v rámci pravidel'' od administrátora @Dzardys, takže tímhle příspěvkem bych si rád zkusil zažádat o unban/zkrácení (podávám si novou žádost jelikož jsem se na předchozí za celý měsíc nedočkal odpovědi)

Abych zavedl do děje, šlo o klasickou přestřelku s PSA při traffic stopu, jelikož mi chtěli zatýkat kamaráda (celou situaci jsem rozepsal v minulé žádosti). Všechno to šlo tak nějak v pohodě, dokud se do přestřelky nepřipojil náhodný civil s glockem a nezačal do mě kropit. PK odemě sice dostal, ale tady nastal ten problém, jelikož jsem od něj dostal glockem pár hitů, které mi ubrali velkou většinu HP, a já si mojich HP nevšiml až do té doby, dokud jsem nedoběhl k druhému autu i s kamarádem (což bylo po přibližně 3 - 5 minutách, což už podle S2K systému skutečně je porušení pravidel) a nezačali jsme RPit injuries až tam. Chyby jsem si plně vědom, i přesto že jsem si svých HP nevšiml, a přiznávám si že se skutečně jednalo o porušení pravidel z mé strany... Nedodržení S2K systému sice není jediný důvod udělený v banu, ale vzhledem k tomu že je až přílíš rozsáhlý a já si nejsem ničeho dalšího vědom, tak se k němu nemám jak dále vyjádřit

Když se podívu na moji historii banů, ve které se nachází nejspíše přibližně 30 dalších trestů (taktéž tohle není moje první perma), tak důvod proč délka trestu je permanentní je mi docela jasný

Nejvíce bych byl rád za kompletní zrušení banu, ovšem nemám problém si odpykat i případný tempban. Jelikož mi na unbanu dost záleží, tak bych byl rád za co nejrychlejší vyjádření. Předem díky za jakoukoliv reakci, ať už pozitivní, či negativní (:

30.1.2022 09:27

Ahoj SEATTLE!

Je pěkné, že sis podal žádost o unban, která obsahuje trochu víc textu, než jen že chceš unban. Retrospektivně jsem zvážil veškeré tvé působení tady na Skimu a mám docela slušný základ, na němž stavět verdikt. Začněme u tvé opravdu bohaté historie.

Z takové historie jde docela krásně poznat, že si k nám nechodíš zahrát roleplay, nýbrž freeroam. O tom se taktéž můžeme přesvědčit na tvém YouTube kanále, který je plný videí, kde porušuješ pravidla. Pro jistotu jsem si všechna videa stáhl a umístil je do složky "Freeroam".

Osobně bych si myslel, že tě to po několika dlouhých trestech přejde, ale zjevně jsem si to myslel marně. Tvoje hraní přinášelo požitek pouze hráčům ve tvém okolí, kteří se mimochodem od tvého zabanování už nedopouštějí tolika porušení pravidel, a ostatním hráčům a adminům to přinášelo pouze nervy a starosti. 

Rád bych ti vyhověl, ale tím bych vhodil klacek pod nohy sobě i celému admin teamu. Jsi nepoučitelný a na serveru maximálně tak porušuješ pravidla. RP od tebe jsem nikdy žádné neviděl, pouze DM a další porušování pravidel. A tento názor budu zastávat ještě pěknou řádku týdnů, proto to s příští žádostí zkus nejdříve za dva měsíce.


Powered by LeoSight IFS
LT~45