Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádám o unban který byl udělej ne právem


neznamy#6368

Smazaný účet

3
30.1.2022 15:44

dostal sem perma ban za to že sem řekl že nebudu rpit to že zamnou jede 4 policjaní auta  z důvodu toho že sem jel v prosti směru admin se   lídí v události zastával (nejspíš sou jeho přátelé) důvod banu: odmítání rp,odmlouvání členovi at,historie (kterou ani velkou nemám) Admin: Annika_Larsson


minálně žádám o zkrácení banu na 6 dnů

30.1.2022 15:48

Já ti nevím, Ricku, podle mě je to padělek. Tvrdíš, že nemáš velkou historii, já tvrdím opak:

Přiložíme k tomu fakt, že v žádosti osočuješ bez jakéhokoli důkazu administrátora z nadržování hráčům a krom tvé neschopnosti se písemně vyjádřit tak, aby alespoň v jedné větě nebyla chyba, žádost už jen díky svému názvu absolutně postrádá smysl a dala by se klasifikovat jako troll. Hodně štěstí s unbanem. 

30.1.2022 15:50

Je to pravda. Nadržoval

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
30.1.2022 15:54

+ @neznamy#6368 si nezaslouží perma ban. Možná ta historie. Ale tento ban je nesmysl

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Doublepost
30.1.2022 15:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

DnOndra

Hráč

50
30.1.2022 16:12

Měl si možnost RPit, Vlkovod ti takovou šanci dával víckrát. Avšak si stále odmítal, k metagamingu nedošlo, všechno bylo hlášeno ICčkově přes vysílačku, a rozhodně nedošlo už vůbec k žádnému metagamingu na discordu, jak jste psali s tvým parťákem ve hře. Jednoduše, když hrajete ilegál musíte počítat s tím, že né vždy se vám něco podaří. (Pak si vždy najdete výmluvy typu: "PSA HRAJE NA WIN", METAGAMING")  Dále nevidím důvod, kdyby ti měl být ban zkrácen na  6 dní, musel by sis to zasloužit dle mého názoru, což sis tak akorát zhoršil tímhle příspěvkem, a chování pod ostatními příspěvky, to je čistě můj názor, taktéž nerozhoduješ o tom, jestli ti to zkrátí na šest dní nebo tři dny, o tomhle rozhoduje daný administrátor, který ti trest udělil.  Plně souhlasím s Džardysem, který psal už vyjádření výše, dále se nemám potřebu vyjadřovat.

-Ondřej.

30.1.2022 16:15

Za banem si stojím, Meta to ze strany PSA nebyla. 

Osobně ti ban za tvou drzost a neschopnost unést prohru neodeberu ani nezkrátím, rozhodně ne teď. 

Pokud si myslíš, že si unban zasloužíš. Můžeš si o něj požádat vyššího administrátora, tedy @SedliX -e nebo si napsat duchaplnou žádost o unban, nebo zkrácení - ale tohle není žádost o unban, tohle je jen plivání na PSA a člena AT. 

30.1.2022 19:24

V tuto chvíli unban neudělím ani já. Žádost je nesrozumitelná a dočetl jsem se v ní jen přiznání odmítání RP. Banů máš celkem, pokud dobře počítám, 13 + jedno prodloužení, několikrát jsi dostal dva bany za 48 hodin. Opakovaně jsi porušoval ta stejná pravidla. Historie je to poměrně bohatá. Permanentní ban je oprávněný, můžeš si zažádat o UB. Žádost ale musí mít hlavu a patu. Dej si s ní záležet, napiš ji správně po stránce jazykové, vysvětli pravidla, za jejichž porušení jsi ban dostal, pak se můžeme o UB bavit. Tvou žádost o UB, až si příště nějakou podáš (a doporučím ti to nedělat hned), bude řešit ten administrátor, který ti ban dal. Tedy @Awoo.


Powered by LeoSight IFS
LT~77