Zdravím, chtěl bych požádat o unban. Dostal jsem ho na 4 dny od Vlkovoda za asspuling, dm, odmítání RP.
Takže první začnu s DM'Kem. DM to vůbec nebylo, nechápu proč jsem za to dostal ban. Takže basically jel jsem v protisměru tak na 5 sekund a zastavila mě policie. Neměl jsem řídičák takže jsem nějak zkoušel s kámošem udělat, že mi dá jeho řídičák protože já jsem řídil on ne. No, tak jsem zaerpil že jsem dal remington pod zadní sedačku, protože jsem ho měl na zádech a chtěli jsme se s kámošem prohodit. Potom jak policajt checkoval něco v autě, tak jsem vystoupil, otevřel jsem dveře (zadní) a vytáhl jsem odtamtud ten remington. Potom jsem zašel k policejnímu auto a roztřílel jsem ho. PŘÍJDE TI TO JAKO DM @Awoo?
Asspuling : To jste už četli.
Odmítání RP : To bylo protože když policajt nás zastavil, tak nás nahlásil jakože nás zastavil no. Jenže my jsme ho zabili. Ale jak ti ostatní policajti mohli vědět že jsme ho zabili? Musela to být meta protože oni jen dostali hlásení že nás zastavil. Potom jsme jeli a přišli 4 policejní auta takže meta.
Chci unban nebo zkrácení banu. Nepříjdde mi to fér mám malou historii
Zdravím, chtěl bych požádat o unban. Dostal jsem ho na 4 dny od Vlkovoda za asspuling, dm, odmítání RP.
Takže první začnu s DM'Kem. DM to vůbec nebylo, nechápu proč jsem za to dostal ban. Takže basically jel jsem v protisměru tak na 5 sekund a zastavila mě policie. Neměl jsem řídičák takže jsem nějak zkoušel s kámošem udělat, že mi dá jeho řídičák protože já jsem řídil on ne. No, tak jsem zaerpil že jsem dal remington pod zadní sedačku, protože jsem ho měl na zádech a chtěli jsme se s kámošem prohodit. Potom jak policajt checkoval něco v autě, tak jsem vystoupil, otevřel jsem dveře (zadní) a vytáhl jsem odtamtud ten remington. Potom jsem zašel k policejnímu auto a roztřílel jsem ho. PŘÍJDE TI TO JAKO DM [user:19]?
Asspuling : To jste už četli.
Odmítání RP : To bylo protože když policajt nás zastavil, tak nás nahlásil jakože nás zastavil no. Jenže my jsme ho zabili. Ale jak ti ostatní policajti mohli vědět že jsme ho zabili? Musela to být meta protože oni jen dostali hlásení že nás zastavil. Potom jsme jeli a přišli 4 policejní auta takže meta.
Chci unban nebo zkrácení banu. Nepříjdde mi to fér mám malou historii