Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

📈 Spokojenost s PSA za rok 2022


30.1.2022 17:17, naposledy upraveno 2.1.2023 09:14 uživatelem Dzardys

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Index spokojenosti

Záleží nám na spokojenosti občanů, a proto jsme se i v letošním roce rozhodli pokračovat a zároveň obnovit metodiku pro určení indexu spokojenosti s PSA. Stejně jako v minulém roce, hodnotou indexu je průměr na škále od 1 do 10 (naprostá nespokojenost až perfektní přístup) z dotazníku vyplněného občany San Andreas za dané období. I nadále bude zaokrouhlován na dvě desetinná místa.

Současný index spokojenosti činí 8.50 (prosinec 2022)

Celkový průměr za rok 2022: 8.33

Index spokojenosti v čase:

leden 2022 5.87
únor 2022 8.47
březen 2022 8.88
duben 2022 8.10
květen 2022 8.89
červen 2022 9.21
červenec 2022 9.00
srpen 2022 8.50
září 2022 9.20
říjen 2022 7.00
listopad 2022 8.50
prosinec 8.50


Policista měsíce

Taktéž budeme pokračovat v tradici a společně tak budeme motivovat příslušníky sboru, aby ve službě předváděli nejlepší výkony. Policista, jehož jméno se za dané období vyskytne v dotazníku nejčastěji, bude oceněn titulem Policista měsíce.

Policisté měsíce:

Andrew O'Bryan (leden 2022)
Andrew O'Bryan (únor 2022)
Daniel Murphy (březen 2022)
Andrew O'Bryan (duben 2022)
Andrew O'Bryan (květen 2022)
Theo Garner (červen 2022)
Theo Garner (červenec 2022)
Theo Garner (srpen 2022)
Andrew O'Bryan (září 2022)
Kewyn Mayers (říjen 2022)
Matthew McCarthy (listopad 2022)
Lena Kneynsberg (prosinec 2022)


Hodnotíte práci Policie lépe než v minulosti?

Náš sbor si v posledních několika měsících prošel mnoha změnami, které vedly k pevnějším vnitřním vztahům, efektivnímu fungování Akademie, Hlídkové a Kriminální služby. Z interního pohledu můžeme změny hodnotit jako velice prospěšné, avšak i na vašich názorech nám záleží. Proto budeme rádi, když si každý měsíc uděláte čas a vyplníte náš dotazník spokojenosti, díky němuž se náš sbor bude moci dále zlepšovat.

Výsledky dotazníků budou uveřejňovány vždy na konci daného měsíce. Lednové výsledky uveřejníme v polovině února, následně se již budeme držet určeného dne.

Děkujeme, že jste s námi.

za vedení Policie San Andreas,

nadporučík Bc. Steve Zayas

14.2.2022 15:10

Vážení spoluobčané,

děkujeme všem za aktivní vyplňování dotazníků spokojenosti za lednové období letošního roku. Zhodnotili jsme veškeré vaše požadavky i stížnosti na náš sbor a aktivně se jimi budeme zaobírat. Taktéž vám děkujeme za všechny pozitivní zprávy a vzkazy, které jste nám zanechali, jsme rádi, že se cítíte bezpečně. 

V nejbližších dnech proběhne schůze celého sboru, kde společně projednáme daná úskalí a pokusíme se vymyslet cestu, jak vám všem vyhovět. Počínaje dneškem, můžete do konce měsíce vyplňovat dotazník za měsíc únor.

Co se týče změn ve sboru za dosavadní dobu, můžeme zmínit například nového zástupce velitele Kriminální služby, nadpraporčíka Theodora Liechtensteina, který společně s praporčíkem Heavym pomáhá dohlížet veliteli Kriminální služby na chod zmíněné jednotky. Můžeme se pyšnit i úspěšnými zásahy, nejčerstvějším je například ten včerejší, kdy došlo k loupežnému přepadení v Dillimore a našim policistům se podařilo polapit pachatele bez ztrát na životech.

Nezbývá než se s vámi prozatím rozloučit a požádat vás, abyste vyplnili dotazník i tento měsíc. Bude to nejlepší cesta, jak můžeme reagovat na zpětnou vazbu a případně tak fungování sboru vylepšit.

Za vedení PSA,

nadporučík Bc. Steve Zayas

28.2.2022 15:29

Vážení spoluobčané,

nastal konec měsíce a s ním i vyhodnocení dotazníků spokojenosti.

Dovolím si navázat na předchozí zprávu a obeznámit vás, jak jsme řešili problémy, které jste nejčastěji zmiňovali během posledního období. Náš sbor se sešel v poměrně hojném počtu, tudíž bylo opravdu dosti prostoru k proslovům k jednotlivým příslušníkům. Zmínili jsme stížnosti na rozprostření hlídek, což členové Hlídkové služby aktivně napravují a snaží se rozprostřít své patroly po celém území našeho státu.

Dalším nešvarem pro vás byla komunikace se správci odtahového parkoviště, na což jsme navázali obměněním personálu, který jej má nyní na starost. Po aklimatizaci tedy budou naši pracovníci plně schopni aktivně komunikovat s veřejností a vydají vám vaše vozidla co nevidět.

Největší starostí pro vedení však byli jednotlivci, kteří aktivně porušovali dopravní předpisy a veškeré základy společenského chování, i na ně jsme však vyzráli a uvedli jsme v platnost nový dokument, o němž můžete slyšet jako o Etickém kodexu Policie San Andreas. Tento dokument jasně stanovuje práva a povinnosti našich příslušníků a jeho neznalost pak bude řešena jako neznalost pracovních povinností.

Inspektorát pro vnitřní vyšetřování se zabíral několika závažnými stížnostmi na naše členy, u některých to vyústilo v ukončení pracovního poměru, jiné jsme navedli k lepšímu řešení potíží.

Za měsíc únor však mohu sám za sebe říci, že jsem velice mile překvapen výsledky dotazníků. Index spokojenosti dosáhl na historicky nejvyšší hodnotu a stížnosti takřka vymizely. Nebudeme to však brát na lehkou váhu a pokusíme se aktivně pracovat na zlepšení součinnosti i nadále. V nejbližších dnech proběhne další schůze sboru, kde společně doprobereme potřebné záležitosti.

Prozatím se spolu ale rozloučíme. Děkuji všem, kteří se aktivně účastnili vyplňování dotazníku a poskytli nám jakoukoli zpětnou vazbu. Učiňte tak prosím i další měsíc, my vám za to slíbíme aktivní řešení vašich výtek.

Za vedení PSA,

nadporučík Bc. Steve Zayas

6.4.2022 14:04

Vážení spoluobčané,

sice trochu opožděně, ale přeci přicházíme s další kratší měsíční zprávou o dění v našem sboru.

Měsíc březen byl pro náš sbor spíše tragický, navždy nás opustil jeden z našich skvělých kolegů, pan Antonio Guiller. Následován byl bohužel i začátkem dubna, kdy jsme přišli i o pana Dextera O'Connora. Oba dva položili své životy za bezpečnost ve státě a na oba budeme dlouho vzpomínat jen v tom nejlepším.

Přejděme však k té světlejší stránce března. Úroveň komunikace ve sboru a s veřejností se velice zlepšila, o čemž vypovídá i prakticky nulový počet stížností adresovaných Inspektorátu pro vnitřní vyšetřování nebo například nový rekord indexu spokojenosti, který tento měsíc dosáhl hodnoty 8.88. Toto zlepšení můžeme jednak připisovat zavedení Etického kodexu, jednak zase uvědomění některých problémovějších členů sboru.

Zaměřili jsme se více i na psychický odpočinek našich členů, s čímž se váže doposud uzavřený nábor do našich řad. V těchto dobách doprovází členové FTO poslední rotné z Akademie do běžné služby a užívají si zaslouženého relativního odpočinku. Nebereme však dění ve státě na lehkou váhu a snažíme se ze všech sil!

O tom se můžeme přesvědčit například zavedením nové jednotky - MBU. Po přesvědčení Kongresu a zavedení přísných služebních pravidel jsme byli schopni zprovoznit jednotku příslušníků, kteří hlídají dění na silnicích na motorkách. Jedná se však o velice nebezpečnou činnost, čehož jsou si naštěstí nejen naši příslušníci velice dobře vědomi.

Shrneme-li to kolem a kolem, měsíc březen byl z hlediska zlepšení úrovně sboru velice přínosným a já tak jménem vedení ještě jednou děkuji všem našim příslušníkům. Zároveň taktéž přejeme upřímnou soustrast pozůstalým po těch, kteří bohužel byli nuceni položit své životy ve službě. Byli to však hrdinové, na které nikdo jen tak nezapomene.

Za vedení PSA,

nadporučík Bc. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

rock

130Kč včera v 15:46

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024