Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - Adameeq


nnRayy

Hráč

29
30.1.2022 19:11

Vysvětlení:

Zdravíčko, dnešním dnem to budou dva týdny od mého permanentního banu. Za moje působení na serveru Skimo to je i můj nejdelší ban, který jsem, kdy dostal. Tento ban mi byl udělen od Rataje. Nebudu se sem vymlouvat na to, že nevím za co to mám. Já totiž moc dobře vím za co mi byl ban udělen, byl to ALT to ALT ve výši 10 milionů. NeALToval jsem přes žádného kamaráda, takže v tomto sem namočený jen já. ALToval jsem si to přes IC stránku, která se zabývá NomelCoinama. Částku deset milionů bych chtěl upravit, ALTnul jsem si 200 NC, v momentální chvíli to je přibližně 3 miliony. Zbytek peněz jsem si udělal v Online Casínu na NomelCoiny. Vím, že mě neomlouvá, že to byl o 7 milionů méně. Tyto peníze jsem si užil maximálně dva dny, z této částky nebylo nic odebráno, teda aspoň mnou. Na 99% procent byly peníze smazány. Já se na IC web nedostanu, takže nevím, ale přece @Rataj nenechá tolik peněz porušením pravidel. Tímto bych chtěl říct, že jsem ublížil maximálně sobě. Nemyslím si, že bych ublížil, či poškodil nějakému hráči, jelikož o tomto nikdo nevěděl. 

Já a bany:

Za mých cca 2 000 hodin jsem na serveru dostal dost banů, většinu banů jsem dostal, no je to dost dlouho. Samozřejmě jsem dostal i nějaké bany, které jsou v nedávné době, ale není jich moc. Ohledně mého RPčka si myslím, že není špatné, protože jsem poznal dobré lidi, kteří mě vedli k tomu dobrému, nebudu je tady zmiňovat, oni vědí. Na serveru jsem měl i hodnost Helper, na této pozici jsem byl celkem dlouho, nějaké čtyři měsíce a pár dní. 

RP do budoucnosti: Abych měl vůbec nějakou šanci dostat unban, tak sem napíšu, co bych rád RPil, či se o to aspoň pokusil. Rád bych se vrátil k svému hlavnímu RPčku, což je Nelegální-RP, kterému se věnuju dost dlouho. Myslím si, že toto RPčko ovládám, pokud neudělám nějakou kravinu, toto RPčko ovládám kvůli jednomu člověkovi, který mě toho ohledně RPčka dost naučil. Dost lidí na naše RPčko nadávalo, ale bylo i tam pár kladných věcí. Jelikož jsem neRPil jen toto RPčko, ale RPil jsem i legální RP. K tomu bych se taktéž rád vrátil a něco se tam i přiučil od jiných lidí, který tomu rozumí. Takže tyto dvě RP plánuji, už mám i něco málo vymyšleného, co bych rád na postavách RPil.

Důvod mé blbosti:

Hodně lidí se bude ptát, proč bych se ALToval tolik peněz, já na to jednoduše odpovím. Vytvořil jsem si novou postavu, kde jsem chtěl něco RPit, nebudu zmiňovat co, ale RP by to nebylo špatné. Jak asi každý zná, začátky jsou celkem těžké, tak jsem si ALTnul nějakých 200 NC do začátku, no, do začátku, je to hodně peněz, takže to nebylo jen do začátku. Jsem celkem hazárdní typ, kterého baví riskovat, tak jsem šel do Online Casína a tam jsem si udělal něco kolem 700NC, ale to je uvedené nahoře.

Závěr:

Tímto bych chtěl říct, že mě můj ban dost mrzí, jelikož na Skimu mám něco odehráno a nechci to ukončit takovou blbostí. Ponaučení jsem si z tohoto banu vzal. Takže bych se chtěl omluvit celé komunitě a hlavně A-Teamu. Taktéž lidem, který jsem možná zklamal. Chtěl bych slíbit, že ban už nedostanu, ale slíbit to nemůžu, jelikož se vždy něco může pokazit a napadnout mě nějaká blbost. Takže, já se budu snažit o to, abych už žádný ban nedostal a budu se snažit moje RP rozvíjet a snažit se o to, aby bylo kvalitní. Tímto příspěvkem bych rád požádal o zrušení banu, nebo aspoň zkrácení.

Díky všem, co si tuto žádost přečetli, mějte se. :)

S pozdravem Adameeq

30.1.2022 19:14, odstraněno 30.1.2022 19:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

F3nixar

Hráč

22
30.1.2022 19:49

Milý Adame, milý kolegové,

 

přísluší mi, abych se také vyjádřil k Adamovo unbanu, protože je to člověk, který má ke mě blízko a já naopak k němu. Adameeq je člověk, který má za sebou určité výsledky a ruku na srdce, málo jich není a už vůbec ne špatných. Za tu dobu jsem ho měl možnost poznat a za tu dobu jsem také poznal určité vzorce jeho chování při některých situací. Nalijme si čistého vína, Adam má za sebou dost bohatou ban historii, má dokonce i docela čerstvé bany před permabanem, ale jedno mu bohužel vzíti nemůžeme. A to je dosti kvalitní RP, alespoň při mých akcí. Byla rozhodně hloupost, aby si přes jinou postavu dal na novou několik milionů. A za to si trest odpykává. Ovšem jsem zastánce možnosti druhé šance. Jsme lidi, lidi dělají chyby. Někdo jich dělá víc, někdo míň. To se děje a bohužel s tím nic neuděláme.  Musíme být opatrní a rozhodní při každých našich dalších příštích krocích. V tom je i podstata RP, ovšem této věci se málo kdo drží. 

Abychom to shrnuli do jedné kupy. Adam si odpykává trest, rozhodně tento příspěvek není na jeho obranu, poněvadž si musí nést následky za činy, co provedl. Ovšem jeho kvalit je škoda. Stává se z něho opravdu lepší hráč s elánem pro hraní. A perma-ban mu tento pocit/rozvoj hraní znemožnil. Jsem pro unban nebo zkrácení na úměrně dlouhou dobu, dle závažnosti činu. 


S podzravem,
F3nixar

1.2.2022 14:22

Ban ti bude dnes zrušen.

Do budoucna si být tebou dám velký pozor, abych neporušil už žádné další pravidlo.

Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~68