Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN


1.2.2022 14:02, naposledy upraveno 1.2.2022 14:03 uživatelem barel

UNBAN

Zdravím, dne 30.1 15:40 jsem dostal ban na 96 hodin (skoro 5 dní) za Odmítání RP, Asspuling, DM. Ban píšu znova, protože se mi minulý moc nepovedl. Tenhle ban, byl můj nejdelší za tich 5 banů. Ban byl udělen od @Awoo a. Moc dobře vím za co jsem ban dostal, nebudu dělat jako že nevím za co. Myslím si, že ban je tak dlouhý za Odmítání RP. S kamarádem jsme říkali že policie udělala METU blablabla. A to jsem si ještě neuvědomoval že to dojde až tak daleko. Bany mi opravdu rychle narostly, a to ani ne za měsíc. S kámošem jsme nejvíc RPili Ilegál RP jako vyrábění zbraní, okrádání atd. V plánu mám rpit legál RP, protože Ilegál RP Moc rpit neumím. Vlastně důvod proč jsme policajta zabili bylo to, že jsem byl moc líný udělat řídičský průkaz a pořád mě kvůli tomu zatýkali. Je mi strašně líto jak jsem se choval, udělal jsem velkou chybu.. Taky by jsem se chtěl omluvit @Awoo ovi za moje chování. 

 

Díky všem co si žádost přečetli

1.2.2022 15:21, naposledy upraveno 1.2.2022 15:22 uživatelem Awoo

Ahoj @barel

96 hodin je sice přesně 4 dny, ale ano, to je taky skoro 5 dní :) 
Každopádně děkuji za mnohem lepší žádost o unban, než byla ta poslední, rozhodl jsem se Ti ve Tvé žádosti vyhovět, polovinu banu jsi si "odkroutil" 
Požádal jsem admina ve hře, aby Ti ban zrušil. 
Doufám, že ses z banu ponaučil a bude Tvé vystupování na serveru Skimo RP lepší. 

Užívej si hru, 
VlkoVod.


Powered by LeoSight IFS
LT~22