Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

stížnost na člena AdminTeamu


1.2.2022 17:27

Ahoj, 

Dnes 1.2.2022. přesně v 15:49 byla má postava "Malcolm_Johnson" součásti RP akce kdy podle mého názoru došlo k porušení pravidel které jsou vypsané zde : https://leosight.cz/forum/topic/2263.

Konkrétně pravidlo o RP injuries cituji "Injuries, neboli zranění do RolePlay světa samozřejmě také patří. Nejčastěji se to hodí při autonehodě. Při každé autonehodě je nutné zahrát RP Injuries, tedy zaRPit zranění, která mohla vzniknout. Například není přípustné, abyste s autem letěli čtyři vteřiny vzduchem, skončili na střeše a jen tak si auto otočili a pokračovali vesele v cestě." a netrvalo dlouho a tato situace nastala.

Přesné popsání situace

Byl jsem na cestě do LS pro svého kamaráda, ve chvíli kdy jsem projížděl kolem Banky v LS jsem narazil na dva hráče: Giiovanni Rossi, Adames Rossi kteří havarovali právě u výše zmiňované banky v LS. Na nehodu jsem okamžitě reagoval a vyrazil jsem na pomoc "poškozenému hráči" abych zavolal pomoc. Druhý hráč "Adames Rossi" od nehody ujel i když byl součástí a měl by ji zaeRPit. Poté co jsem se do tabu podíval na počet odehraných hodin tohoto uživatele jsem zjistil že má pouze 4hodiny. Ve chvíli kdy jsem "pomáhal poškozenému" a volal /911 se na místo vrátil i druhý hráč: Adames Rossi. Cestou zpět se tento hráč ovšem dopustil porušení pravidel, jenž jsou tučně napsané v uvozovkách na začátku stížnosti. Když hráč přijížděl k nehodě přijel tam stylem "3x přemety přes střechu a pohoda jsem nesmrtelnej, dojedu si opravit auto a pak se tam vrátím." K tomuto mohu doložit pouze screenshot (viz. odkaz na imgur) protože jsem v tu dobu neměl zapnuté nahrávání. https://imgur.com/a/U0MWuB6

 Poté co jsem na hráče podal report ve kterém jsem uvedl důvod - NONRP injuries, jsem se vydal sám za hráčem "Adames Rossi" který se již vrátil k RP akci a dělal jakoby nic a následně to s ním řešil OOC. (viz. odkaz na imgur) https://imgur.com/VVhc1Kn

Ve chvíli kdy na mě přišla řada jsem se pokusil situaci vysvětlit i příslušnému členu AT. Nebudu tu přesně popisovat jak konverzace v pm probíhala při řešení reportu. Ve chvíli kdy mi člen AT napsal cituji "Dobře, tak mi obojí pošli na Discord. Ale pokud se za to omluvil a je si vědom chyby, nebudu ho trestat." po obdržení tohoto pm jsem se rozzuřil a Adminovi jsem odpověděl že nebudu důkazy posílat když je předem rozhodnutý o tom že "žalovaný hráč" nebude potrestán. Podle mého názoru člen AT nejednal podle pravidel herního serveru Skimo RP. V tu chvíli řešený report postrádal význam a následně po tom jsem ho zrušil. Celou konverzaci se členem AT si můžete přečíst zde (viz. odkaz na imgur) https://imgur.com/sbbTZHa. 

Hned po tom co jsem tento podle mého "nesmyslně odůvodněný" report zrušil jsem obdržel ban.

Na záver bych chtěl řici že tato stížnost je mířená na člena AT @Dzardys, který podle mého názoru tento report chtěl vyřešit podle svého uvážení, nehledě na to že nikde v pravidlech se nepíše "že by vás omlouva mohla vyvarovat banu." Mluvím teď za každého hráče na Skimo RP jenž se kdykoliv dopustil porušení pravidel a omluva mu nepomohla před banem. 

Díky

 

 

1.2.2022 17:40

Ahoj,

dovolil bych si také citovat jedno pravidlo, a to je pravidlo číslo tři serveru Skimo RP:

3. Každý hráč je povinen respektovat členy AT. Člen AT, který právě přihlíží RP akci, má konečné slovo a může ji ovlivnit, je-li to třeba. Nesouhlasí-li hráč s rozhodnutím člena AT, může si podat stížnost na fóru portálu (leosight.cz/forum), nemůže se však přímo ve hře odvolávat členům AT s vyšší úrovní. Člen AT ve službě není součástí IC světa.

Žádost na základě tohoto pravidla zamítám a považuji ji za vyřešenou.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo