Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Investování na Skimu


deeX7x

Hráč

16
1.2.2022 20:04, naposledy upraveno 1.2.2022 21:05 uživatelem deeX7x

Zdravím, dostal jsem nápad na to, aby se vytvořil broker, kde můžete investovat nějaké peníze, jsou tam nějaká větší procenta z výnosů - samozřejmě až dlouhodobě by to vyneslo nějaký ten zisk. Napsáno zcela jednoduše, ale i tak si myslím že to pochopil každý. Budu rád za každý feedback.

karlito

Hráč

21
1.2.2022 20:33

Zdravím, mám takový pocit že něco takového už existuje. 

2.2.2022 13:39

Na IC webe niečo také je, lenže neviem či to stále funguje. Veľa ľudí sa na to IC cestou zvyklo sťažovať, avšak po nejakej dobe im boli peniaze navrátené. Už si nepamätám ako sa to volalo, malo to v názve myslím "invest". Tak možno na to pozri a investuj tam. <3

Jacko88

Hráč

41
2.2.2022 16:32

https://artic.leosight.cz/invest.ic/

https://artic.leosight.cz/oilrig.ic/
Tady jsou dvě stránky, o kterých vím já. Možná toho je víc, ale nevím tom. 

deeX7x

Hráč

16
3.2.2022 08:16

Super že mi posíláte odkazy, a feedback ve formě toho, že tu něco takového je, jenomže jediné co vám na to říct můžu, je to, že bohužel nic z toho co jste tu napsali, tak není nic z toho co tu navrhuji, broker je na to aby jste např investovali do burzy, kde je hromada firem.. Burza tu sice je, ale bohužel se do ní investovat nedá.. Proto tu píšu tenhle návrh, snad jsem touto odpovědí nikoho nezmátl. Děkuji za přečtení. 

KitzuInu

Hráč

34
3.2.2022 13:15

Ahoj, něco podobného tvému popisu IC stránek už existuje akorát málo kdo o té stránce ví (*Click*.)

tato stránka slouží k investování do různých firem které jsou na skimu a dle jejich výdělku či prodělku se "graf" na této stránce hýbe, ale dle mne by chtěl tento web více osvěžit a obohatit o pár věcí. Například bych obohatil to aby každý občan mohl "propůjčit" ("investovat") do dané firmy a mohl tak pomoci firmě a následně třeba vydělat. 

Ale celková akciová stránka, například ropy (ano, je tu oilrig.ic který je nedostatečný), komodit atp. tu chybí. Například jak to funguje na serveru WTLS, kde investujete do nějaké komodity, firmy či jiné, a následně vyčkáte pár dnů a vynese vám to nějaký ten peníz. Rád bych aby na tomto serveru bylo něco podobného jako se to nabízí v reálném životě ( @Rataj - můžeš si vzít příklad z těchto stránek.; stocks.etoro.com www.plus500.com) myslím si že pokud by se to vzalo s tohoto úhlu pohledu, vyšlo by to jako krásné investovací stránky.

3.2.2022 14:58

Předělání burzy cenných papírů mám v plánu, není to ale vývojová priorita.

To znamená, že se toho někdy dočkáte, ale ne v nejbližších dnech.

V plánu je také, aby šlo obchodovat nejen s akciemi frakcí, ale také "NPC společností" jako např. SanGas, či různých míst kam jezdí kamiony nebo i s akciemi nějakých obchodů a podobně.

Současná burza.ic funguje spíše jako dividendy, což by určitě mělo být také zachováno.


Powered by LeoSight IFS
LT~58