Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - @Dzardys


macaczE

Hráč

9
1.2.2022 20:08

Takže teď sem dostal ban od Dzardyse za Nepovolený skip DN a Obchodni podvod. Takže k obchodnimu podvodu- auto jsem vymenoval s jednim panem. Ja jsem mu rekl ze jsem schopen doplatit NEŘEKL jsem ze doplatim. A pan souhlasil jenom s vymenou po projizdce tudiz nechapu proc sem dostal prodlouzeni banu. K nepovolenemu skipu DN - byly sme na druhe strane mapy a tam by me fakt zajimalo co bych tam rpil pochybuju ze kdyz maji PSA obcas problem zajet do palomina nebo blueberry ze pojedou na druhou stranu mapy tam neco rpit dopustil jsem se poruseni pravidel o skipnuti DN s tim souhlasim, nemyslim si ze by trest byl nejakej ze by to lidem zkazilo pozitek ze hry (zajimalo jestli ridic dostal nejaky trest nebo ne bo taky neerpil). Peace.

1.2.2022 20:26

Opravdu tu budeš zkoušet slovíčkaření? 

  • 0. Pravidla slouží k udržení kvalitního RP prostředí na našem serveru a především k tomu, aby si hru užili všichni hráči, nikoliv jen někteří hráči na úkor jiných. Před všechna pravidla jsme se rozhodli předsunout nulté pravidlo, které přesahuje všechna ostatní pravidla, ve kterých nelze obsáhnout vše, co nepovažujeme za správné anebo co by jiným hráčům mohlo znepříjemnit hru. Od hráčů je očekáváno, že porozumí účelu našich pravidel a nebudou hledat díry, které pravidla nepokrývají. Členové AT totiž mohou právě užitím tohoto nultého pravidla potrestat i hráče, který kazí herní zážitek ostatním, aniž by přitom porušil některé z definovaných pravidel.

A je mi opravdu jedno, jestli se dopravní nehoda stala uprostřed herní zóny nebo na druhé straně mapy. 

  • 1. Hráč je povinen hrát RP stále a to v souladu s pravidly serveru. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT.

Kdybyste si aspoň napsali do PMky někomu z adminů, neřeknu půl slova, ale se svou historií určitě nemáš sebemenší právo rozhodovat o tom, zda se nehoda skipne nebo ne. Pokud byl potrestán někdo další je čistě na našem uvážení, každopádně na tvém místě bych si nejprve zametl před vlastním prahem. Není týden, kdy by s tebou někdo z AT neměl nějaký problém. Neupozorňuj na sebe.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~22