Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o unban alebo skratenie.


JokerB

Hráč

14
2.2.2022 18:53

Ahojky, tak nejaka doba od mojeho posledneho banu ubehla je nový rok a tak by som si chcel znova podať žiadosť o unban poprípadné skrátenie. Je to už moja druhá žiadosť o unban a preto tu nebudem rozpisovať čo sa stalo, ak vás to zaujíma je to všetko zhrnuté tu: https://leosight.cz/forum/topic/8804. V skratke, bola to taka hádka kde som si neoveril informacie a nahadzal som na @Puding špinu ktorá nebola pravidvá a napísal veľmi vulgarnu správu. Je mi ľúto čo sa stalo bol by som rád keby sa na všetko zabudlo a ja by som si znova rád zaerpil na skime a napravil vzťahy s adminami. Tento krát to nebude žiadne mufyanstvo, chcel by som si zaerpit nejaku legalnu zložku :D. Tak to je asi všetko tak zase ahoj snad sa vidime na skime.

 

2.2.2022 20:26

Jaký je tvůj nick in game

 

2.2.2022 21:17

20.2.2022 21:14

Promiň, že jsem si dala na čas s odpovědí. Každopádně si myslím, že ještě nějakou chvíli počkat můžeš. Tvoje chování rozhodně nebylo ok, a není to první tvůj velký přešlap.
Takže ti to zkrátím na dva týdny a doufám, že už se to opakovat nebude.


Powered by LeoSight IFS
LT~39