Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


neznamy#6368

Smazaný účet

3
2.2.2022 20:45

Zdravíčko  v krátké době sem dostal PermaBan+ Za Odmítání RP Odmlouvání Členovi AT + historie Ban jsem dostal od @Awoo již vím co jsem udělal a moc se omlouvám nechtěl sem rpit z důvodu toho že zanáma s kamarádem najednou jeli 4 PSA auta  Myslel sem si že je to META jinak slibuji že se to nebude opakovat a chtěl bych hrát na   herním Portálu Leosight s Pozdravem Slunce68.

2.2.2022 21:10

Serus, dostal si v priebehu jednoho mesiaca cirka 5 banov. To si sa predsa doučiť pravidlá mohol, nie ? Perma bola síce možno prehnaná, podľa mňa, ale rešpektujeme predsa všetci rozhodnutie admin teamu. Pokiaľ máš permanentný ban, tak naozaj ale nečakaj že sa s tebou bude zachádzať tak milo a s prižmúrením očka. Ja nie som admin, len som chcel povedať ako tu veci chodia cca.

Nemáš ale zasa od svojho počatia na serveri toľko banov, čiže by som sa priklonil k zmiernenému trestu, viac pán VlkoVod. 🥰

8.2.2022 00:56

Ahoj @neznamy#6368

rozhodl jsem se, že tvůj trest byl dostatečně dlouhý, žádost jsi napsal slušně a s úctou a více na svůj unban neupozorňoval, proto ti ho ruším. Doufám, že jsi se poučil a pokusíš se své chování upravit.

s pozdravem

VlkoVod


Powered by LeoSight IFS
LT~30