Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unbanos :)


2.2.2022 21:22, naposledy upraveno 2.2.2022 22:34 uživatelem barel

Zdravím všechny, dne 1.2 2022, jsem od Dzardyse dostal ban na 72 hodin, za Metabaiting, vyvolávání OOC, zero-tolerance. Tak, první bych se rád vyjádřil k metabaitingu. Basically (badly) jsem jel moc rychle, tak mě chtěla zastavit PSA. Vzal jsem si remington, vystoupil jsem a začal jsem střílet. Akorát měl neprůstřelnou vestu takže to přežil. (Wear a helmet next time) Rozkropil mě až do smrti. Spawnul jsem se u nemocnice kde na mně čekala PSA, A já jako de*il jsem říkal že půjdu na místo smrti a zamknu si auto aby mně nevykradli... Byla to blbost vím. 

Tak, přejdeme na vyvolávání OOC. Když mě policie prohledávala, tak jsem pořád říkal "ZAERPI SI TO ZAERPI SI TO" "ALE TO NENÍ RP". Prostě jsem pořád psal do OOC a zdržoval rp. Bohužel porušení pravidla 1. Je mi to líto. Ale co se dá dělat.

 

A poslední - Zero Tolerance.  Dalo by se říct, že i cop provoke. Policie se mně zeptala jestli vím za co du do basy, já odpověděl ne. Nebo že jsem třeba neřekl kde mám peněženku, že nevím kde a prostě takové to Cop Provoke. Za to se moc omlouvám.

 

Jak říkám, pan Mistr. @Dzardys mi ban udělil. Vše si uvědomuju, a nebudu dělat blba jako že nevím za co jsem ho dostal :) Je mi to opravdu líto, že jsem se takto choval. Ale nebudu slibovat že se to nikdy nestane znova (nemyslím to zle, samozřejmě se budu snažit dodržovat pravidla) protože člověk nikdy neví. Jen mi je líto že to skončilo takhle. Pomalu mi roste historie a je mi to opravdu líto. Ale naposledy, si čím dál více uvědomuju co dělám za chyby, a za to jsem rád. Díky @Dzardys i

Jsem v dobré náladě, takže mi moc vadit nebude když mi žádost nevyjde, ale kdyby vyšla tak bych měl dobrej pocit :-) 

Díky všem co si přečetli tuto žádost :)

 

3.2.2022 07:39

Jsem hrozně rád, že sis udělal čas sepsat podrobnou žádost. Vzít to kolem a kolem, tak ti trest i zkrátim. Ale to bych se nesměl dívat na tvoje chování na fóru. 

To mluví samo o sobě. A za copak jsi to dostal? Jo, za trollení pod žádostmi o unban, opakované nadbytečné vyjadřování atd. Je mi jasný, že hloupý nejsi, něco v té hlavě máš, jen se zjevně potřebuješ zviditelnit. A to je to, co mi vadí. Nejsi blbý, ale na blbého si hraješ. Nežiji momentálně v dojmu, že patříš mezi jedince, kteří si unban zaslouží. Žádost je sice v pořádku a u trestu bych mohl přivřít oči, avšak dojem a chování ti moc nenahrávají. 

Žádost ti prozatím zamítám, doufám, že si vezmeš s srdci to, co jsem ti tu napsal, a dáš si příště už bacha. Když se budeš chovat normálně, příště se třeba dočkáš. :) 


Powered by LeoSight IFS
LT~26