Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Dvorkiss

Hráč

26
2.2.2022 21:36, naposledy upraveno 2.2.2022 22:05 uživatelem Dvorkiss

Dobrý den, zaprvé kvalitní akce pro všechny, za druhé je normální když nám přestane pracovat motor když PDčka nestříleli a najednou uprostřed cesty motor přestal pracovat, další věc fear RP, Zero-tolerance a chicken run? K tomu se vyjádřit musím. Dnes jsme si s mým kolegou řekli ´´hej  jdem vybírat domy´´ tak jsme vyjeli  a našli jsme krásný byt. Bylo odemčeno tak jsme tam vlezli a našli trezor při čekání na report jsem vyšel ven a potkal osoby v Jeepu. Vytáhl jsem AKčko a hned na ně namířím OK beru že jsem Na zem napsal pomalu, ale i po tom co několikrát vyšli ven a napsal jsem to na čas nic žádný fear RP. Tak jsem čekal a dle mého očekávání přijela PSA tím začalo krásné pronásledování dne, Po několika pursuitech a vyměnění auta jsem byl zastaven a byla na nás podána Felony bez podezření což už docela smrdí ne? No ovšem jsme byli ozbrojeni takže jsme začali ujíždět. No při ujíždění nám najednou přestal pracovat motor prostě jedem a najednou motor přestal pracovat. Nebyla vystřelena jediná kůlka a motor jen tak odejde? bez toho aniž by jsme nabourali? na 100% to někdo z PSA natáčel tudíž to mě zajímá taktéž. No po tom co auto dojelo jsem začal prchat při čemž měl údajně proběhnout chicken což by mě také zajímalo jaký chicken když jsme běžel prakticky rovně? Až na pár přelezení zídek a to když jsme běžel do strany když odbočuji, nemůžu za to že mě netrefil ani jeden popravdě ten aim byl hrozný 2x mě netrefili tazerem když běžim rovně nebo když přelézám zídku a k tomu ani glockem se netrefit Ok. No teď k tomu když jsem byl zasažen /tackle ok trefila mě, ale nestihla zakleknout tudíš stále šance na útěk to že se netrefí tazerem není můj problém, ale  stále to nebyl chicken, neběhal jsem tak moc divně aby to byl chicken, přelezu zídku s PDčkem za zadkem a při zatáčení za zídku mě netrefí další taze, ale stále to nebyl chicken nakonec mě přejeli a popravdě to je asi jediná věc která mě zastaví a ještě zeď. No a jestli byl chicken myslen ve chvíli kdy jsme běžel do zdi a nabíhal tak to bylo protože jsem se snažil zídku přeskočit, ale bez staminy je to hard. To s tou zídkou se stalo před tím než jsem dostal /tackle. Zero-tolerance si myslím že bylo myšleno ve chvíli kdy jsem byl sejmut /tackle jenže když mě sejme tacklem pořád se mohu zvednout a zdrhat což dává smysl když po vás skočí ženská je jasné že to není jako když na vás skočí 90 kg borec + výbava. No děkuji za pozornost tato přednáška s téma: ´´Žádost o unban´´ je u konce doufám že jste spokojení studenti a předem děkuji za zaslané videa. Odkaz k důkazu ohledně Fear RP na začátku pošlu AT jakmile požádá na Discord.

2.2.2022 22:35, odstraněno 2.2.2022 22:40 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Dvorkiss

Hráč

26
2.2.2022 23:04, naposledy upraveno 2.2.2022 23:28 uživatelem Dvorkiss

Někdo z něj střílí? doslova jsme z něj nestříleli. zastavili jsme vystoupili došli za danou osobou a poslal do něj kůlku z mosinu to že hráč nezarpil injur a hned začal odjíždět je jiná. Bohůžel to nemám jak dosvědčit jelikož nemám video. A podle mě když dostaneš žásah ze 2 metrů Mosinem měl by být injur. Jednalo se o osobu která nerpila fear v tom bytu. a ten dokonce i zavolal na 911. A už konečně vím kdo nám zrušil motor, když se podíváme do frakčního chatu PSA. Z mého pohledu toto bylo velmi nefér rozhodnutí, když můžeme vidět v popisu auta že je zarpený Offroad podvozek což znamené že vůz může do terénu a je i dostatečně vysoký aby jízdu mimo vozovku zvládl. Jelikož nejsem typ hráče co by hned podával stížnost na někoho z AT když udělá špatné rozhodnutí, ale po tomto požaduji void RP včetně banu jelikož si myslím že toto nebylo fér rozhodnutí.

2.2.2022 23:22, naposledy upraveno 2.2.2022 23:23 uživatelem barel

A nebo to mohl udělat nějakej admin? Nebudu nikoho obviňovat ale není třeba nějakej command na to aby ten motor přestal pracovat?

Lexikonn udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
3.2.2022 07:27

Pisanek má pravdu, původně jsem přemýšlel nad bany pro vás oba za ten driving, kdy si to drandíte 200 po písku, tohle mi přišlo jako vhodnější trest. Přidejmež k tomu vaše trash RP, konkrétně tvoje, tvůj kamarád pochopil, že nemá dělat blbosti. I když ti v danou chvíli už muselo být jasný, že je na scéně admin, i tak jsi prostě měl nutkání dělat blbosti. Nebudu se rozepisovat, trest jsem dal až zbytečně moc krátký, ale hýbat s ním už nebudu. Ani dolů, ani nahoru.


Powered by LeoSight IFS
LT~42

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo