Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení člena ATeamu


Roman123cz

Hráč

5
4.2.2022 13:06

Ahoj, chtěl bych si stěžovat na Dzardyse a to proto že jsme přepadávali hráče jménem Filip Jenčík a ten vůbec neerpil a zdržoval RP akci a já jsem dal report a dal ho i kámoš a kámošovi ho přijmul dřív a Dzardys mu řekl atˇ pošlem video a já ho poprosil o discord atˇ to mám jak dokázat a Dzardys mi napsal atˇ kouknu na tutoriál jak posílat zprávy přes internet atd. Tak jsem mu napsal k čemu tu je když nedokáže ani pomoct a dostal jsem za to ban na 24 hodin. Takže bych byl rád kdyby to začal někdo řešit protože je neochotný a nepříjemný a když by to někdo tedy začaal řešit tak mám i video jak ten Filip Jenčík se odpojil při RP akci a zdržoval a nehrál vůbec FEAR když kámoš na něj mířil AK47. Díky. 

Nexoys

Hráč

20
4.2.2022 13:10

Bolo by dobre doložiť log, aby sa malo ako dokazáť k arogancii od Dzardysa..

 

4.2.2022 13:16, naposledy upraveno 4.2.2022 15:12 uživatelem Dzardys

Výborně, nahlašuješ mě za to, že jsi nebyl schopný mi dodat důkaz k reportu, což není evidentně chyba na mé straně. Několikrát jsem ti řekl, že mi máš poslat zprávu na Discordu, to jsi odmítal udělat, furt jsi mi jen tvrdil, že si mě potřebuješ přidat. Nebudu si přidávat nikoho, koho nechci mít v přátelích, to je čistě na mně a ty s tím neuděláš vůbec, ale vůbec nic. Poté jsem ti poslal ještě návod, jak máš někomu poslat zprávu na Discordu, i to jsi ignoroval. Nakonec jsem přišel s návrhem, že mi pošleš odkaz na video do PM přímo ve hře, což se taktéž nestalo. Naopak! Akorát jsem si vyslechl, jak jsem arogantní a neochotný. Pokud se hodláš takhle s někým bavit, tak nečekej, že ti ten někdo vyřeší report. A poté, co jsi mě začal nazývat neochotným a zbytečným v AT, jsem ti dal ban, aby sis uvědomil, že takhle se bavit prostě s adminy nemáš. 

Rád bych taktéž dodal, že GTA SA je dle PEGI hra především pro 18+ hráče, na portále Leosight tuto hranici boří modus 13 let (registrační podmínky jsou dokonce 16+, díky, Rataji). Ve 13 letech je od každého očekávána alespoň základní počítačová gramotnost. Není naší povinností ani kompetencí vás učit ovládat počítač a internet. Pokud už jsi vychladl, můžeš to s tím videem zkusit třeba znova, pokud je pro tebe okopírování a vložení odkazu překážkou, jíž nemůžeš překonat, tak se tedy obětuji a tuto velmi užitečnou znalost ti předám.

Peace.

4.2.2022 14:10, odstraněno 4.2.2022 20:15 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.2.2022 14:18

Ahoj,

nedodal jsi žádné důkazy, které by dokazovaly, že Džardys porušil kodex AT nebo jiná pravidla. Logy jsem dostal od Džardyse. Zbytečně jsi hledal složitosti, jak Džardysovi napsat zprávu. Nabídnul ti dvě alternativy, buď přes Discord nebo přes PM ve hře. Ty jsi ani jednu nevyužil, nespolupracoval jsi, neprojevil jsi známku ochoty. A zakončil jsi to PMkou, cituji: "realny vetsina adminu jsou ochotny ale ty zase neprijemny a neochotny tak k cemu tu jsi?" Ještě jednou bych ti rád zopakoval, že ti Džardys, když jsi ho nechtěl kontaktovat na Discordu, nabízel PM na serveru. Snažil se ti vyjít vstříc, jen ty jsi jeho možnosti odmítal.

Zamítám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~52

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024