Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban

Lofanek

Hráč

33
4.2.2022 16:47, naposledy upraveno 17.4.2022 20:57 uživatelem Lofanek

Seruste mládež,

rok dozadu som dostal od @Rataj perma ban za pravidlo 0, ktoré všeobecne pojednáva o znepríjemňovaní hry ostatným hráčom. Nebol som sám, boli sme parta hráčov, ktorým preskočilo v hlave a začali sme RPiť poriadne h*vná. Nebolo to len pri RPení, ale naša "šikana" presahovala aj mimo Skimo, či už na Discorde rýpaním, alebo na TSku ohováraním. V dôsledku našich zbytočných sporov nastali rovnako zmeny v AT, odišiel jeden zo starších a najlepších administrátorov, čo ma mrzí. A samozrejme sme podostávali bany na portál.

Leosight, konkrétne vtedajší Anteros Roleplay bol môj prvý RP server, na ktorom som sa naučil úplne základy. Po čase bohužiaľ, ako aj jeho predošlé verzie upadol a musel som prejsť na konkurencie. Po zrušení Artheonu, ktorý spadal pod Leosight, som sa zase vrátil na staré dobré Skimo, kde som zastával pozíciu v AT. Samozrejme po hádkach a sporoch som prišiel o toto miesto a neskôr dostal aj spomínaný ban. Za 3 roky na portáli som spoznal kopu skvelých ľudí, s ktorými som od začiatku až doteraz v kontakte. Práve s nimi si chcem ešte užiť to staré RPčko, pri ktorom som trávil hodiny času každý deň, kým sa nebudem musieť prehupnúť do reálneho života plného starostí a povinností.

Vďaka.

- S úctou a pozdravom

DrHell

Hráč

19
4.2.2022 16:56, naposledy upraveno 4.2.2022 16:58 uživatelem DrHell

Poznám ťa ako bývalého admina a frakčného lídra a od určitého nemenovaného incidentu už prešlo niekoľko mesiacov, určite podporujem tvoju žiadosť o unban. 

- s pozdravom tensviacerýmimenami

Lofanek

Hráč

33
16.5.2022 18:40, naposledy upraveno 16.5.2022 19:38 uživatelem Lofanek

Ahojte priatelia,

dnes je to presne 101 dní (14 týždňov, 2418 hodín, cca 145000 minút a cca 8705900 sekúnd) od napísania tejto žiadosti bez toho, aby sa k nej ktokoľvek kompetentný vyjadril. Poďme sa spoločne pozrieť na to, čo sa za tento čas udialo doma a vo svete.

Úmrtia

Madeleine Albrightová - americká diplomatka a ministerka zahraničných vecí USA
Luc Montganier - francúzsky virológ, nositeľ Nobelovej ceny za fyziológiu alebo medicínu
Mark Lanegan - americký rockový hudobník a spevák
Eva Zaoralová - česká filmová publicistka a kritička
Jaroslav Kurzweil - český matematik
Ajaz Mutalibov - prvý azerbajdžanský prezident
Mimi Reinhardtová - sekretárka, ktorá napísala na stroji Schindlerov zoznam
Jacques Perrin - francúzsky herec a režisér
Naomi Judd - americká speváčka, skladateľka a herečka
Jaroslav Wykrent - český hudobný skladateľ, textár, hudobník, spevák, básnik a moderátor
Ivan Reitman - kanadský filmový režisér narodený v Československu
( za túto dobu zomrelo aj celkom dosť hokejistov, hlavne kanadských)
Garrett Burnett - kanadský hokejista
Sergej Jašin - ruský hokejista
Michael Bossy - kanadský hokejista
Guy Lafleur - kanadský hokejista
(aby sa nezabudlo na futbal)
Titus Buberník - slovenský futbalista
Joachim Streich - nemecký futbalista

Udalosti

• XXIV. Zimné olympijské hry v čínskom Pekingu
  • Nemecké prezidentské voľby
  • Vladimír Putin podpisuje dekrét o vyhlásení Luhanskej ľudovej republiky a Doneckej ľudovej republiky za nezávislé od Ukrajiny
  • Prvé sankcie voči Rusku zo strany EÚ
  • Rusko začína "špeciálnu operáciu" na územii Ukrajiny
  • Zase sankcie a bum bác, jadrové zbrane bla bla
  • Juhokórejské prezidentské voľby
  • Výskumníci v Antarktíde objavili vrak lode Endurance z roku 1915
  • Somálska občianska vojna
  • Srbské a Maďarské voľby
  • Francúzske prezidentské voľby
  • Potopenie ruskej vlajkovej lode Moskva
  • Prezidentské voľby vo východnom Timore
  • Zase sankcie a bum bác
  • Ukrajinská folk-rapová skupina Kalush Orchestra vyhrala so svojou piesňou Stefania súťaž Eurovision Song Contest 2022 - Gratulácia!
  • Sagittarius A* je prvýkrát priamo zobrazená 
  • Fínsko a Švédsko žiadajú o vstup do NATO
  • Mekáč definitívne zatvára svoje brány v Rusku

Lofanek

Hráč

33
9.6.2022 17:13

@Rataj vidím, že si behom štyroch mesiacov nevieš nájsť 10-15 minút na vyjadrenie sa, tak si to tu pre mňa za mňa lockni a šupni do koša. ;)