Seruste mládež,
rok dozadu som dostal od @Rataj perma ban za pravidlo 0, ktoré všeobecne pojednáva o znepríjemňovaní hry ostatným hráčom. Nebol som sám, boli sme parta hráčov, ktorým preskočilo v hlave a začali sme RPiť poriadne h*vná. Nebolo to len pri RPení, ale naša "šikana" presahovala aj mimo Skimo, či už na Discorde rýpaním, alebo na TSku ohováraním. V dôsledku našich zbytočných sporov nastali rovnako zmeny v AT, odišiel jeden zo starších a najlepších administrátorov, čo ma mrzí. A samozrejme sme podostávali bany na portál.
Leosight, konkrétne vtedajší Anteros Roleplay bol môj prvý RP server, na ktorom som sa naučil úplne základy. Po čase bohužiaľ, ako aj jeho predošlé verzie upadol a musel som prejsť na konkurencie. Po zrušení Artheonu, ktorý spadal pod Leosight, som sa zase vrátil na staré dobré Skimo, kde som zastával pozíciu v AT. Samozrejme po hádkach a sporoch som prišiel o toto miesto a neskôr dostal aj spomínaný ban. Za 3 roky na portáli som spoznal kopu skvelých ľudí, s ktorými som od začiatku až doteraz v kontakte. Práve s nimi si chcem ešte užiť to staré RPčko, pri ktorom som trávil hodiny času každý deň, kým sa nebudem musieť prehupnúť do reálneho života plného starostí a povinností.
Vďaka.
- S úctou a pozdravom
Seruste mládež,
rok dozadu som dostal od [user:1] perma ban za pravidlo 0, ktoré všeobecne pojednáva o znepríjemňovaní hry ostatným hráčom. Nebol som sám, boli sme parta hráčov, ktorým preskočilo v hlave a začali sme RPiť poriadne h*vná. Nebolo to len pri RPení, ale naša "šikana" presahovala aj mimo Skimo, či už na Discorde rýpaním, alebo na TSku ohováraním. V dôsledku našich zbytočných sporov nastali rovnako zmeny v AT, odišiel jeden zo starších a najlepších administrátorov, čo ma mrzí. A samozrejme sme podostávali bany na portál.
Leosight, konkrétne vtedajší Anteros Roleplay bol môj prvý RP server, na ktorom som sa naučil úplne základy. Po čase bohužiaľ, ako aj jeho predošlé verzie upadol a musel som prejsť na konkurencie. Po zrušení Artheonu, ktorý spadal pod Leosight, som sa zase vrátil na staré dobré Skimo, kde som zastával pozíciu v AT. Samozrejme po hádkach a sporoch som prišiel o toto miesto a neskôr dostal aj spomínaný ban. Za 3 roky na portáli som spoznal kopu skvelých ľudí, s ktorými som od začiatku až doteraz v kontakte. Práve s nimi si chcem ešte užiť to staré RPčko, pri ktorom som trávil hodiny času každý deň, kým sa nebudem musieť prehupnúť do reálneho života plného starostí a povinností.
Vďaka.
- S úctou a pozdravom