Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Amazon (Vlastně pošta)


4.2.2022 21:44, naposledy upraveno 4.2.2022 22:34 uživatelem barel

Zdravím všechny hráče a adminy, když jsem měl na skimu ban tak jsem přišel na nápad který si myslím že špatný není. Jen tak mě napadlo, že by se na IC internetu ve skimu udělala stránka, kde můžete kupovat různé věci třeba tyhle maličkosti např. jídlo, nábytek třeba scuba gear a takové ty věci které nejsou tak rare. Fungovalo by to tak že by jste si přes internet objednali nějakou věc, a byla by frakce jako Amazon které by dovážely balíčky. Řekli by jste třeba kde zrovna jste a oni by to dovezli. Tím dřív co by to dovezli tak tím víc peněz by jim to dalo. Vlastně myslím si že by to bylo užitečné protože většinou když hledáte nějakou věc kterou chcete koupit, tak se málo kdo ozve. Tak proto. A taky by nějaký hráč mohl do skladu dát věc kterou nepotřebuje, a ta by se prodávala na stránkách. 

@Rataj

Díky za přečtení

4.2.2022 21:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.2.2022 21:59

To by vcelku ztratil veškerej význam beden. 🤔

4.2.2022 22:00, naposledy upraveno 4.2.2022 22:02 uživatelem barel

bedny by tam nemusely být

Sensei

Hráč

27
5.2.2022 08:53

Môžem si niečo také urobiť sám... Ja som mal tiež niečo také v pláne kedysi, lenže ľudia nekupovali alebo ja som zle postupoval. Skratka môžeš si kúpiť modul delivery pre prípad že tvoji zamestnanci nebudú mať čo rozvážať a keď si niekto objedná, pripomínam že ak si zdatný alebo niekoho poznáš môžeš si nascriptovat stránku v /net, tak mu to tvoja "firma", zamestatnci dovezú. Už je na tebe čo všetko získaš a čo budeš predávať. 


Powered by LeoSight IFS
LT~40