Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o podrobné vysvetlenie banu.


5.2.2022 16:21, naposledy upraveno 5.2.2022 16:35 uživatelem Raxter

Zdravím, dnes (5.2.2022) som bol zabanovaný od administrátora Anxii za "Powergaming, zero tolerance" na 6 hodín. Keďže sa jedná o administrátora, tak si myslím, že ban bol oprávnený. Rád by som ale zistil podrobnosti banu, keďže neviem, kde sa daný powergaming a 0 tolerance odohrali. Aby sa už dané veci neopakovali, tak by som bol rád, ak by mi administrátor, najlepšie Anxii objasnil túto situáciu, keďže na mieste mi nepovedal nič, iba ma zabanoval. Predom ďakujem za odpoveď.

logy, ak by to zaujímalo iného administrátora https://leosight.cz/logs/dVxUIugIkq

ice

Hráč

18
5.2.2022 16:45

Takže Ahoj,

Rád ti řeknu proč jsi dostal ban.

Vše probíhá jakž takž dobře v logach, nicméně pak je tu ta část s pokutou.
Mam zde ten problém, že daný hráč ve vozidle mohl stále ujet nebo něco rpit aby nedostal pokutu na místě, jednoduše mohl něco udělat, ale ty jsi mu nedal šanci nic zarpit ani ty si sám nezarpil to že mu dáváš pokutu, napsal jsi jen příkaz. To je dle mne powergaming a z hlediska RP by jsi měl rpit bloček, propisku, výpis a předání jako každý jiný. Zero Tolerance je dle mne to, že jsi mu tím Powergamingem nedal šanci nic zarpit (zareagovat), protože nebyl v situaci, kde není možné úniku nebo útěku a vyhnutí pokutě (na osobu).

Snad jsem ti to vysvětlil z mého pohledu, pokud máš s verdiktem nadále problém, můžeš si na mě podat stížnost.
(Jsem hráč/admin co kouká jak na kvalitu RP, tak na kvantitu a toto dle mne nebylo správně.)

Anxii


Powered by LeoSight IFS
LT~25