Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBan 2.0.


neznamy#3931

Smazaný účet

19
6.2.2022 00:33

Zdravím milí hráči Leosight komunity,vím že tohle je směšné,22.11. 2021 mi byl udělen permanentní ban,1.1. 2022 mi byl udělen znovu permanentní ban, za: Zero-tolerance, pravidlo 16 + historie.

Pravidlo 16-Tákže chtěl bych se vyjádřit po druhé k žádosti,pro mnoha hračů to je směšné..ono to směšné je,z mé strany jelikož jsem v dané situaci zareagoval špatně,ikdyž si myslím že pravidlo 16 tam být nemuselo,ikdyž je pravda že jsem si z Dzardyse dělal srandu,akorát on zesměšnuje i mně,jsme na tom stejně,jen on má větší práva ve hře.. takže tohle bylo nějak tak vyjadření k prvidlu 16,což je 50% na 50%.

Zero-Tolerance-V tu dobu co jste dojeli náhodou do stejného domu kde jsme měli unešenou osobu tak jsme mezi sebou vyjednávali a čekali co se bude dít.já s lidma co byl uvnitř měl nervy abyjsme se dostali ven,tak jsme si troufli vylézt a zničeho nic padla moje reakce,utéct bylo v mé hlavě jako bod číslo 1. tak jsem nepřemýšlel nad pravidlem ale uháněl se za svobodou IC,tohle je moje vysvětlení,ano zachoval jsem se blbě,zde přiznávam to že jsem mohl zaerpit fear.

Historie-Kní se ani vyjadřovat nemusím,myslím že je zde jasné že 34 banů je moc,jen bohužel nemám to jak napravit,kdybych mohl tak se omluvím jenže to by bylo už po druhé co se takhle písemně omlouvám,mám fakto hodně banů,velkou historii jen tak nezakryju,proto dávam žádost Dzardysovi,aby si promyslel moji žádost,já chci popřípadě unbanu píchnout velkou tečku 34 banům,která tam měla padnout už dááávno.Dej mi prosím šanci.

Dodatek-Chtěl bych dodat pár věcí co mně zajimají a co bych chtěl podotknout.první věc je to že jsem si uvědomil v jakém kolektivu se pohybuju,jsou vněm fajn lidi ale i špatni,ty jsem ovšem hodil úplně mimo sebe,pochopil jsem co pro mně ti lidi znamenají,jak psal jednou Dzardys,že si mám uvědomit koho kolem sebe mám,to jsem si zajistil,tedka mám kolem sebe lidi,kterým věřím,proto mně ti špatní nebudou tahat za nos.tím ovšem neřikám že lidi které jsem vyhodil ze svého Online života mohou za můj ban.tohle netvrdím!. Potom mně zajimalo,proč jsme s partou lidí byli zabanováni když se celá akce voidla,..tohle nechám už na Dzardysovi,děkuji za odpověd,přeji dobrou noc.

@Dzardys

 

6.2.2022 01:26, naposledy upraveno 6.2.2022 01:28 uživatelem SheFisKo

Aj keď si sa snažil a pekne si si to spísal, jednoznačne nesúhlasím, toto by mal byť prvý príklad čo vlastne znamená "permanentný" ban, myslím si že ospravedlňovania bolo už dosť aj ústupkou zo strany A-teamu.

S pozdravom SheFisKo.

DrHell

Hráč

18
6.2.2022 09:02, naposledy upraveno 8.2.2022 18:11 uživatelem DrHell

Čau, čo tu píšeš je síce pekné ale odporúčam ti ešte počkať niekoľko mesiacov. Ako už písal vyššie kolega, mal by byť koniec ústupkov. Trochu si ešte čítaj pravidla, napríklad tie 2-4 mesiace. Nesúhlasím s unbanom.

8.2.2022 16:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.2.2022 15:49

Při registraci na portále hráč souhlasí s tím, že dosáhl minimální věkové hranice. Pokud však lže a nedosáhl stanovené hranice, stejně jej za to nikdy netrestáme. V tomto případě si však dovolím učinit jinak. 

Máš značné problémy s pozorností, respektováním autorit a RolePlayem obecně. O tom se můžeme přesvědčit nejen skrze tvou historii banů. Myslím si, že i pro tebe bude prospěšné, když ti ještě nějakou dobu nevyhovím a trest ti ponechám. Asi to nebudu tlačit do tvých šestnácti let věku, protože to je ještě dlouhá doba, každopádně ještě pár měsíců tomu dáme, zkus studovat pravidla a brát RolePlay z trochu jiného pohledu. V současné době s tebou na serveru nesouhlasí značná část admin teamu ani komunity.


Powered by LeoSight IFS
LT~56

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo