Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost od UnPermaban od SovieDog


Lada596

Hráč

3
6.2.2022 00:53, naposledy upraveno 6.2.2022 10:00 uživatelem Lada596

Dobry večer, dostal jsem Permaban za Zdravý rozum, přišel jsem k policajtce a napsal jsem ji: dobry večer, koupite mi glocka dam vam 400k. pak jsem ji napsal: its prank, vytahla na mě zbran tak jsem s kamošem ujižděl, vim že to nebyl dobrý napad ale chtěl jsem to zkusit jaka bude reakce, a vim co jsem proved, takže se omlouvam a vim že jsem to pokazil, ale za takovou blbost jsem dostal permaban, vím že jsem jeden permaban dostal ale to jsem se sklidnil, ale za tohle jsem nemusel dostat rovnou permaban, vím jakou mám historii. 

Teď vím že nedostanu druhou šanci ale zkusim to, tak vás prosim o druhou šanci, vim že dělam někdy blbostí, ale už jsem se sklidnil, dejte mi ban aspoň na 3dny.

vím dostal jsem unban [UNPermaban] od Dzardyse a za to moc děkují ale za zdravá rozum je to blbost že za to rovnou dostanu permaban, nebyl jsem  měsíc a za 1hodinu dostanu permaban. 

prosim moc o unban děkuji

dejte mi ban na 3dny

 

 

6.2.2022 00:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Artistiques

Hráč

32
6.2.2022 01:35

Taktéž nejsem administrátor, ale ještě doplním komentář nademnou... Vážně si myslíš, že když napíšeš že ten ban je blbost a že se nedivíš že tu nikdo nehraje (což ještě k tomu není pravda), že ten unban dostaneš? Když žádáš o unban, nebudeš logicky rejt do lidí, kteří ti ho můžou dát...

6.2.2022 01:36

Pár hodin před tvým banem jsem tě potkal u benzinky v LV. S tvým kamarádem jste začali řvát na policistu a následně bezhlavě troubit. Potom, co vám policista dal dolu okénka a chtěl vás vyslechnout tak jste mu začali mumlat něco o závodění. Poučil jsem vás, ale neustále jste tvrdili, že je to v pořádku a že se to v realitě může. Jenže RP nelze přímo srovnávat s realitou, po městě nejezdí desítky jednotek najednou, aby se zabývali provokatéry. Provokace PSA je zakázána a podle toho co jsi napsal, jsi se z mého kázání nepoučil.

Lada596

Hráč

3
6.2.2022 10:58

@magovec tak to troubil muj kamoš ja jsem jen seděl vedle, ja mu řikal ať to neděla, a pak jsem mu řekl ať se na se vykašle u toho si byl taky, takže jsem mu řekl ať na to kašle že mužem dostat ban za CopProvoking

6.2.2022 20:46, odstraněno 8.2.2022 14:45 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~55