Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Co jsi myslím o rataji?


Tonix211

Hráč

26
6.2.2022 08:59

Rataj je opravdu skvělý, protože dělá pro nás (komunitu) spoustu věci (například nastavuje SKIMO samozřejmě se snaží se rozjet server Project Zomboid a spoustu další hromadu jiných her/serverů). 

Nezvyšuje si EGO jen protože je majitel jednoho s největšího československého herního portálu Leosight.

Dovolím jsi říci že pro nás jako komunitu dělá 10x více než méně. Také vím (myslím) jak moc je to náročné udělat zprovoznit takový velký kolos lidí a her.... 

Také musí čelit velké konkurenci (např. FiveM servery, MC servery apod.), dovolím jsi říci že to zvládá skvěle společně s lidmi kolem něho (A-Teamem, a různých vývojářích, komunitou apod). Také vím že bez nás by toto nebylo možné, kdyby tu nikdo nebyl tak by nebyl Leosight, ale Rataj má dovolím jsi říci na tomhle portálu největší zásluhu týče-li se nastavování a podobných věcí.

Proto ti musím říci velké DÍKY za vše co jsi pro nás udělal a co pro nás uděláš. 

dovolím jsi menší ping Rataje ať mám stoprocentní jistotu že jsi to přečte, protože vím jak je velice moc zaneprázdněn ( @Rataj ). Ještě jednou DÍKY 

Pusta

6.2.2022 15:59, odstraněno 6.2.2022 17:49 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~27