Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UNBAN


Ajmeex

Hráč

4
6.2.2022 16:08

  Zdravím všetkých členov tejto komunity a ostatných, ktorý narazili na tento príspevok, respektíve žiadosť o permanentný unban na servery Skimo RP.

  Už to bude niečo cez rok, ako som bol permanentné zabanovaný na servery z dôvodu masivného alt to altu a zneužitia bugu na finančné zvýhodnenie mojej postavy. Svoju chybu si v plnom rozsahu uvedomujem a beriem za ňu plnú zodpovednosť. Neviem si už ani vysvetliť z akého dôvodu som sa priklonil k tejto ceste ale si to bolo len konanie z afektu, keďže moja vtedajšia “hlavná” postava skončila vo väzení. Viem, že toto ma neospravedlňuje a neoprávňuje ma porušovať pravidlá. Svoju chybu si v plnom rozsahu uvedomujem a som presvedčený o tom, že takéto konanie z mojej strany sa už opakovať nebude.

  Na server sa chcem vrátiť z dôvodu, že mi svet RP chýba a ako dlhoročný člen komunity Leosight som si vždy chvíle na servery Skimo RP užíval. V Leosight komunite sa pohybujem už doby kedy RP na platforme MTA bolo vo svojich kolískach a Skimo nastúpilo na scénu. V komunite som stretol veľa príjemných ľudí a vytvoril si množstvo nových priateľstiev, patria k nim aj niektoré, ktoré trvajú až do dnes. Zo serveru samotného som si odniesol veľa zážitkov na ktoré s úsmevom na tvári spomínam do dnes.

Budem rád ak mi znova bude umožnené hranie na tomto servery. S pozdravom Ajmeex

Patryk

Hráč

24
7.2.2022 18:27

Lec Gooooou. Držím paľce aj keď Falleagle ti na to neodpovie asi už sadkek

Holysek udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
13.2.2022 01:38

Ahoj @Ajmeex,

rozhodl jsem se, že ti UB udělím. Resetoval jsem ti postavu, takže budeš mít vše jako u nového charakteru.

Důrazně ti doporučuji přečíst si pravidla serveru, druhý permanentní ban bývá skutečně permanentní. Obzvlášť za bugování. Pokud bys chtěl pravidla konzultovat, můžeš se obrátit na helpery, s nimi se spojíš ve hře pomocí help-chatu (/hc) nebo na Discordu v roomce #help. Na Discordu tě žádám, abys netagoval roli help, nejde o prioritní problém. Příjemnou zábavu.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024