Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím unban/nebo skrácení


Tonix211

Hráč

26
6.2.2022 17:44, naposledy upraveno 6.2.2022 19:27 uživatelem Tonix211

Ahoj, 
Dostal jsem ban na 36 hodin za NonRP injuries a pravidlo 7, za postavu Vincenzo Leto a dal mi ban @FLYER

Za pravidlo 7 chápu že jsem dostal ban ano to ano ale ten týpeček co tam byl nevím jak se jmenuje nezáleží tak porušil pravidlo 30 klidně mi dejte ten ban na 4 hodiny jako klukům za pravidlo 30.


Tak pravidlo NonRP injuries měl jsem status hned po nárazu dosvěčí mě to týpek co byl semnou (David Czech), PSA konkrétně dva a také nejdůležitější jsou LOGY. které hned přidám po dopsání tohoto článku. Taktéž není můj problém že ostatním hráčům nejde vidět status když byli daleko proto se musí dělat takzvaný reaming (podobně to je u animací).

Přeji hezký zbytek večera

 

6.2.2022 20:22, naposledy upraveno 6.2.2022 20:22 uživatelem FLYER

Myslím že k těm tvým injuries snad jen zašlu videa, ze kterých jsou tvé nonRP injuries jasně jasné.
Totiž to že jsi si status dal je pěkné, ale to že jsi jel dál už pěkné není. Z tolika nárazů by jsi byl hodně zraněný, a ten status je fakt fajn, ale ty jsi s tím jel dál(ten pád ze skály byl extrém ...), a to je ten problém. Kdyby jsi si dal status, zastavil a RPil injuries, to by bylo v pořádku a vyvázl by jsi s banem na 4 hodiny za pravidlo 7.

 

Žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23