Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadost o unban, alebo skratenie trestu.


neznamy#5408

Smazaný účet

8
7.2.2022 01:08

     Zdravím vás komunito LeoSight, týmto tematom by som chcel skúsiť žiadosť o Unban alebo skrátenie trestu,

Rovno napišem že tato žiadost nebude dajaka mega slohovka  alebo dajaka mega prepracovana žiadost o unban.

  chcel by som uviesť do obrazu začo som ten ban dostal, dostal som ho za PowerGaming a za hrubú históriu porušenie pravidiel,  a na Uvod chcel by som sa ospravedlniť za zle správanie na portáli LeoSight a za porušovanie pravidiel,

tým zlým správaním by som chcel povedať, že sa ospravedlňujem, zato, že som niekedy pôsobil akresivne alebo nadávkami na forku.

 


čo sa týka Dôkazov Videii,   čož som sa s tým problémom stretával častejšie, a tak isto som nemal tak dobrý Pc na nahrávanie videii. zariadil som si nový PC

Pc Komponenty vám hodím sem:   (neni to súčasťou žiadosti, keď vás to nezaujíma ignoruj prosím)

- Procesor: Intel Core i9-9900KF - Grafická Karta: MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING TRIO - Operačná pamäť (RAM): RAM 32GB DDR4 + Intel Optane 32 GB - Základná Doska: MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC - Chladič CPU: NZXT Kraken X52 - HDD disk: WD Red 3 TB - SSD disk: Samsung 970 EVO 500 GB - Zdroj: Seasonic Focus Plus 850 Gold - Počítačová skriňa: NZXT H700 Nuka-Cola.

 

Aby som sa vrátil k tej žiadosti, mal som aj niekedy spor z Adminom, a tak isto, aj prítomným, čo mi ban udelil, 

chcel by som sa mu ospravedlniť, a tak isto, keď sa niekedy stretneme v RP ukázať, že za tie mesiace, čo som dostal naposledy permu, som sa dokázal v tom zlepšiť, 

 


a, aby ta žiadosť nebola čisto len o tom jak sa ospravedlňujem danému Administrátorovi, 

chcel by som sa ospravedlniť, aj vám, čo som niekedy narobil v RolePlay škodu, čo sa týka napr. DM = často  kvôli mne prichádzali hráči o zbrane, niekedy to bol Troll Rp týmto som robil srandu z RP písal som nezmysly do /do, a tak, 

keďže ku tejto žiadosti nemám, čo viacej dodať, (alebo aspon ja nevidim žiadnu chybu čo som vynechal, kedže som sa ospravedlnil aj napisal že som sa dokazal v rp zlepšit a chcelo by to 2 šancu od @SovietDog.)

na zever by som chcel povedat, že svoje chyby si plne uvedomujem, a že nadruhykrat sa budem snažit zahrat RP do tych lepšich kolajach aby som zase neporušoval pravidla.

a tak isto budem rad ak vyjadri svoj nazor aj @SovietDog

 

dakujem aspon za trochu pozornosti pri tejto žiadosti o unpermaban. Majte sa.

 

12.2.2022 21:34

Takže zde asi nebude co řešit žádost ti hned zamítám a to z důvodu že už máš za sebou šedesát banu s touhle permou to je šedesát jedna a s tímhle tě já to hry už nepustím.
@neznamy#5408

S pozdravem SovietDog.


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
Safar

Registrován 9.5.2024

VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024