Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

dymovnica nieje výbušnina


MaliStoKrat

Hráč

3
7.2.2022 15:49

práve som dostal ban za to že som dal dymovnicu na benzínke čo je vraj safe zóna /  Dzardys sa obhájil tým že to nie je normálne ako ja to beriem ale aj keď som to zaeRPil a každý bol minimálne 5m od dymu tak sa nemohlo nikomu nič stať a dymovnica nieje výbušnina tak nechápem dôvod banu

7.2.2022 16:47

V první řadě... Jestli toto má být žádost o unban, tak já jsem úžasný admin. Nevím, co je tak těžkého na tom sepsat souvislý text, který vypadá nějak úhledně a smysluplně. 

Ale k jádru věci.
Pokud ti přijde v pořádku jen tak uprostřed ulice vypustit dýmovnici a pak se obhajovat, že to není výbušnina, pak vím o jednom místě, kde ti nabídnou odbornou pomoc. Nebyl k tomu žádný RP důvod. Taky, jak jsi podotkl ty sám, se to stalo na benzínce, tudíž vlastně riskuješ i svůj život. Je úplně jedno, že to není výbušnina, asi bys v realitě taky jen tak nedošel na benzínku a nedropl tam smoke. 

Protože tvoje žádost o unban vypadá ještě hůře než moje RP po flašce tvrdého alkoholu, nemám důvod tento topic nechávat otevřený další diskuzi. Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23