Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[1/2022-PC] Vyhláška o omezení kamionové dopravy v obci


Artistiques

Hráč

32
8.2.2022 00:25, naposledy upraveno 8.2.2022 00:27 uživatelem Artistiques

[2/2022-PC] Vyhláška o omezení kamionové dopravy v obci
Omezení pohybu a jízdy s vozidly, na jejichž provoz je potřeba ŘP skupiny C


Kamionová doprava je definována jako:
a) Nákladní automobil skupiny C s hmotností nad 3.5 tuny bez jakéhokoliv nákladu.
b) Nákladní automobil který k přepravě nákladu používá výhradně k tomu určený návěs.
c) Nákladní automobil určený k převozu osobních automobilů.

Pravidla vjezdu:
Vjezd kamionové dopravě do obytné zóny a komerční části obce Palomino Creek je zakázán
Vjezd je povolen pouze vozidlům autoškoly, Technických Služeb Red County a firmám splňující všechny body uvedené níže, to pouze za podmínky, že v daný moment se v obci nepohybuje jiný nákladní automobil skupiny C:
1) Firma je nezisková organizace
2) Firemní sídlo se nachází v obci Palomino Creek, je uvedené v katastru pozemků, majitelem pozemku i kamionů je stejná PO, pozemek je větší jak 3.500 m².

Výjimku tvoří dálniční sjezd na severu Palomino Creek až po nejbližší křižovatku směřující do Montgomery (na západ) a naopak, to za účelem udržení plynulosti dopravy a možnosti cesty mezi Montgomery a Los Santos či Las Venturas.

Sankce za porušení vyhlášky:
Za nedodržení tohoto ustanovení může Policie San Andreas trestat řidiče blokovou pokutou až do výše 100.000 Kč a žádat uhrazení způsobené škody na majetku kterékoliv ze stran.
Pokud řidič vozidla není k zastižení, může Policie San Andreas pokutovat vozidlo ve výši 100.000 Kč za porušení vyhlášky 2-2022 a k tomu porušení vyhlášky 5/2021.
V případě prokázání způsobení poškození silniční komunikace vlivem porušení této vyhlášky se může Palomino Creek domáhat uhrazení způsobených škod.


Vyhláška v novém znění nahrazuje vyhlášku 2-2021, která vstoupila v platnost 22.07.2021. Upravená podoba vyhlášky vstupuje v platnost 10.02.2022


Powered by LeoSight IFS
LT~20