Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkrácení banu :)


majkyyfn

Hráč

15
8.2.2022 20:26, naposledy upraveno 8.2.2022 20:42 uživatelem majkyyfn

Dobrý den.

Dostal sem ban za to že jsem chtěl okrást hasiče ktery běhal po ulici a zastavil mě jesi nevím kde je nějaky hotel tak sem řekl že jo.. nastoupil následně zapnul pás ja jsem zaerpil /me vytahuje tazer a jebl ho do spánku..

on zaerpil že /do F a duvod byl prej že byl omámen nebo něco takoveho potom se opravil jak jsem mu to řekl tak dal /do S noo zajely sme na místo kde jsem okradal vše sem zaerpil že ho okradam a on zavolal Admina.. ja se ptám naco ho volá? a on řekl že jsem něco prej porušil že /me vytahuje tazer a jebl ho do spánku... Tak mi říkal že co to má znamenat že jebl ho do spánku?... No potom sem udržel ban za to že jsem ho okradal když byl ve službě.. Nějaky pravidlo 0...

 

Takže já se tadytým omlouvam za to že jsem Vzal čas pánovy ktery byl u hasiču a aji adminum už jsem se poučil že okradat hasiča ve službě se nemá.. a omlouvám se ještě jednou adminovy že sem mu zabral čas..Vše si beru na svědomí a moc se omlouvám děkuji.... :) 

 

Ban mi byl udělen na 24H..

MrJacob

Hráč

55
8.2.2022 22:24, naposledy upraveno 8.2.2022 22:29 uživatelem MrJacob

Ahoj, @majkyyfn!

Taktiež ma to mrzí čo sa stalo, lebo za moje RP v HZS sa mi toto nestalo, že by ma niekto bezdôvodne prepadol za pomoc druhým. :D Samozrejme ťa chápem, že si chcel okrádať niekoho, ale prosím ťa hasiča v službe, ktorý ide na výjazd pomôcť niekomu a bez dôvodu ublížiť IZS, keď si sám chcel pomôcť len..

 

Dôvod prečo som bol v LS pešky, tak je, že som mal crash a na výjazd išli zatiaľ hasiči bezo mňa, prišiel si vozidlom ku mne a ponúkol si mi pomoc, čo bolo od teba pekné a pravdaže potreboval som sa dostať čo najskôr na výjazd, tak som ťa poprosil, či vieš kde je ten hotel, ale následne aj pekne zákerné to bolo od teba. Prišlo mi to zo začiatku v poriadku, pokiaľ si chcel pomôcť, aby som sa na výjazd dostal čo najskôr, ktorý bol u hotela v LS, ako si spomínal.

 

Mno následne si sa neslušné vyjadril v /me a to už vtedy bolo dosť ( aspoň pre mňa, tolerujem akékoľvek neslušné vyjadrovanie počas RP ):

Netuším, ako si vybral z kufra taser, keď si sedel vo vozidle a následne len tak bez dôvodu na hasiča zaútočíš, počas zásahu v HZS duty, kde si sám mi ponúkol pomoc, že mi pomôžeš.

Následne si riešil, že prečo som nie v bezvedomí, ale som dezorientovaný. Pravdaže nemusí hneď prvá rana niekoho položiť, záleží kde ho udrieš, akou silou a aká to je povaha.

 

Následne počas RP si riešil, že ako to je možné, že peňaženku nenašiel v taške, čo je to za RP a tak.

Neznamená to, že keď má nejaký hráč tašku na sebe, že v tej taške má všetky veci, myslím si, že človek keď má peňaženku vo vrecku ( kapse ), tak je to normálna vec podľa mňa.

 

OOC chat neslúži na komunikáciu ohľadom IC sveta.

 

Ako som spomínal, neslušné vyjadrovanie.. Chápem ťa, rozumiem tomu, každý si rád povie svoje, ale prepáč, ak mám iný názor na neslušné vyjadrovanie.

 

Všetko som akceptoval a nechal tak, nerád robím problémy druhým. Myslel som si, že to bude v poriadku RP a prebehne hladko, ale akonáhle si začal porušovať aj ďalšie pravidlá ako meta atď., tak som sa rozhodol kontaktovať Admin Team, AT sa po zhodnutí rozhodli, že im nepríde normálne niekoho prepadnúť pri výjazde, dokonca v duty a bez dôvodu + porušovať pravidlá, BAN ti udelil Administrátor Dzardys za pravidlo 0.

 

Ak netušíš prečo si dostal BAN, tak toto sú dôvody, ktoré boli problémom, ak ti príde v pohode hasiča bez dôvodu udrieť a následne ho okradnúť, tak AT si nemyslí, že je to v pohode.

Túto odpoveď na topic neber v zlom, ale v dobrom, ako Helper som ti len vysvetlil veci, ktoré boli problémom a samozrejme každý robí chyby a na vlastných chybách sa učíme, ber toto ako ponaučenie a vysvetlenie do budúceho RP.

 

Prajem ti pekný zvyšok večera, nech sa ti darí a dúfam, že nabudúce, keď sa stretneme pri RP, tak to spoločné RP bude FAKT super bez problémov! :)

S pozdravom Helper MrJacob

majkyyfn

Hráč

15
9.2.2022 15:37

Ahoj. uplně to chápu a moc se ti omlouvám nevědel jsem že HASIČE PSA Atd...  Se nemuže okradat :D

A doufam že se mi to už nestane nikdy.

9.2.2022 16:32

Ahoj!

Omlouvám se za pozdní odpověď, dříve jsem se k tomu nedostal. A ani by to nemělo smysl. Vše podstatné shrnul tady pan helper, avšak dodám k tomu taky něco málo.

Nevidím jediný důvod, proč bys okrádal záchranáře a hasiče, kteří nedělají nic než že pomáhají. Pokud by si to daný hráč zapříčinil sám, neřeknu půl slova, ale jen tak je okrádat prostě nebudete. To se netýká PSA, u nichž můžete mít různé IC důvody, proč jim uškodit.

Trest už nikterak měnit nebudu, ty si po jeho uplynutí alespoň zapamatuješ, že to dělat nemáš.


Powered by LeoSight IFS
LT~47