Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN


9.2.2022 18:32

Zdravím všechny, byl mi udělen ban na 5 dní za NonRP Driving a NonRP Injuries + nadávky. Udělil ho @Phobios

Tak, stalo se to že jsme si s kamarádem potřebovali vydělat peníze tak jsme se rozhodli, že půjdeme okrádat kamiony. Potkali jsme kamion, a chtěli jsme ho okrást. Řvali jsme na něj, ať zastaví. Zastavil, my jsme před něj zastavili a vytáhli jsme na něj glocka, a začli jsme mířit. Jak můžete vidět ve [VIDEO 1 - (NonRpGunFear.) No a jak jsme na něj mířili, tak on se jen tak otočil, jel a zavolal policii. Potom nás policie zastavila, jak můžete vidět ve [VIDEO 2 - Honička (MojeUglyRPDriving) . Což by se nestalo kdyby týpek rpil Fear. Věděl jsem, že nemůžu jen tak stát a nechat se zastavit, protože by mě stejně zatkli když měli hlášení. Tak jsem využil toho, že hummer je "rámovač" a já jsem měl zaerpené upravené kola na Terén - /ed. Všechno to šlo dolů z kopce, protože jsem ten hummer až moc využil. Basically jsem si myslel že hummer je "rámovač" tak když do mně PSA narazila tak jsem jel dál, to můžete vidět ve [VIDEO 2 - Honička (MojeUglyRPDriving). Ano vím, bylo to přehnané. Neerpil jsem injuries, ani rp driving. Jen mi trochu nepřijde fér, že kámoš který dostal ban na 12h za NonRPInjures, NonRPdRIVING, a já dostal za NonRPDriving, Nadávky a NonRPInjures na 120 hodin. Opravdu nevím, kde jsem nadával. IC je nadávat povoleno, a já vůbec nevím že by jsem nadával OOC, opravdu nevím. Už mi nepřijde fér to že kámoš má skoro stejnou reason na ban, a má 12h a já 120. Vím, měl jsem ban delší za to RPDriving a RPinjuries protože jsem řídil auto já, ale pořád.. 120h to nevím. Jo jinak, kdyby Phobios chtěl dodat že jsem měl stížnosti na to že jailtime a peníze byly moc velké, tak to jsem myslel ze srandy. Nikdy takovou věc nemyslím vážně.

Ban mi udělil pán @Phobios.

9.2.2022 18:45

Ahoj,

Příště nemusíš vytvářet novou žádost o unban, tu první jsem viděl ovšem i já jsem jen člověk a mám pár věcí o které se musím starat a zapomněl jsem na to, zacož se ti omlouvám.

Jeli okrádat kamiony. 

Bohužel jsi mi nikde neposkytl video o tom, že týpek neerpil fear a začal ujíždět a ignoroval to. Já jsem v tu chvíli byl jakožto člen PSA ve službě a přišlo nám oznámení na hummer bílé barvy, který jezdí po dálnici a přepadává. Tyto oznámení byli dvě a každé z jiného telefonu.

Pak tu máme to, že jste s kamarádem odmítali erpit, poté co jsem vás stopnul traffic stopem, jelikož se vaše vozidlo shodovalo s tím, na které bylo podané hlášení. V OOC chatu jste komentovali, že týpek neerpil a, že ty nebudeš erpit dokud to admin nevyřeší. Ovšem ty máš erpit furt dokud admin nerozhodne jinak. Nebyl jsem jediný člen AT na serveru a nějaký admin (již si nepamatuju kdo to byl) reporty řešil tak jsem si řekl, že ten report brát nebudu a budu prostě erpit. Následně mi na posilu dojeli asi tři či čtyři hlídky. Ty jsi pak v OOC napsal: "Hummer takže offroad". A začal jsi ujíždět, zde to bylo ještě v pohodě, brali jsme to jako ujetí od zastavení a všechny hlídky se vydali za vámi. Na místě jsme měli i vozidlo, které je do terénu a to jelo za vámi. Já jsem se poté s vámi čelně srazil (podotýkám, že jsem jel v policejním chargeru, který má přední rám) a vy místo RP jste odjeli jak kdyby nic a pak jste ještě skákali z mostu a poté ze skály. Když jste se už kutáleli po střeše já vás dojel a vozidlu prostřílel pomocí KAC PDW veškeré pneumatiky. 

Jak si to můžeme shrnout? Žádné injuries, žádný rp driving.

Důvod proč jsem ti udělil ban i za nadávky v OOC chatu? 

Policista tě uvěznil a ty jsi se nejspíš koukl na to, kolik jsi platil za škody a začal jsi nadávat. Když tě daný policista okřikl v OOC chatu: "nebreč". Tak jsi na něj reagoval ať drží hubu.

Nadále, proč ty ban na 120h a tvůj kamarád jen 5h? Prosté, tvůj kamarád měl čistou ban historii, zacož ty né, ty jsi v ní měl několik banů a poslední byl dokonce na 72h. Trest si odpykáš celý, zkracovat ho nebudu a ani unban udělovat nebudu.

Trest je víc než oprávněný.

Přeji ti hezký zbytek dne.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo