Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení hráče Hana Garret


sandlerino

Hráč

39
9.2.2022 18:46

Ahoj,
Nejsem zrovna člověk, co by byl proti PSA a neustále si stěžoval, když jakýkoliv strážník vytáhne paty ze stanice, ba naopak si myslím, že PSA odvádí kvalitní RP a práci obecně. Bohužel se najdou i některé výjimky, které mi již třetím dnem vrtají v hlavě.

I když jsem předevčírem Džardysovi psal, že tuto věc řešit nebudu, nakonec jsem se rozhodl, že s tím půjdu ven.
Jeli jsme právě na vykradený obchod. Tam již nikdo nebyl, ale jak jsme se vraceli, začal po nás někdo střílet. Garret místo toho, aby se stáhla, přijela přímo k hoře, kde byl pachatel a doslova na něj, bez jakéhokoliv zahrání ať nejmenšího strachu, naběhla.

Mým cílem je, aby byl hráč adekvátně potrestán a ostatní si z toho vzali příklad takový, který je bude inspirovat pro hraní lepšího RP. Nechci tu házet špínu na PSA. To, co celé PSA odvádí, by si zasloužilo nemalý potlesk. Nevidím sebemenší důvody PSA zbytečně pošpiňovat, či se na ni bez patřičných důvodů obracet. RP server by měl fungovat jako celek. Celek, který si navzájem tvoří tu svoji cestu, úspěchy, pády a vše s tím spojené. Proto prosím dbejte na dodržování pravidel.

Z celého srdce děkuje,
Sandlerino

Videodůkaz z části zde (jméno berte s nadsázkou): https://youtu.be/EDHM5zTgz0c  

Dave323

Hráč

32
9.2.2022 19:20

Jo, blbost jsem udělal, souhlasím s tím. Ať už ban dostanu nebo ne, to bude na posouzení AT a já se z toho ponaučil. Ovšem docela sporná věc je banka, kdy se děje to stejné, hlavní cíl je zneškodnit pachatele, taky do banky jdou všichni a venku maximálně někdo hlídá záda.

9.2.2022 19:24

Dobrá, i tuto situaci použiji jako odstrašující příklad, jak se PSA RPit nemá. Trest je, nejen s připočtenou historií hráče, na místě, postarám se o to.

A ty se do příště postarej, abych na pozadí ve videu nemluvil, pak vypadám, že trpím samomluvou.


Powered by LeoSight IFS
LT~60