Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o un-perma ban


Dandy

Hráč

4
10.2.2022 18:56, naposledy upraveno 10.2.2022 19:23 uživatelem Dandy

Zdravím všechny, už je to nějaká doba co jsem dostal perma ban za toxicitu vůči dvoum adminům.Věc se měla takhle, byl vytvořen discord který měl Džardys zařídit aby byl na seznamu dovolených ic dc. serveru ale nějak se to zvrtlo a když dostala jedna osoba ban kvůli toho discordu tak z mých emocí jsem se do toho pustil taky, no dopadlo to jak to dopadlo.Každopádně co se stalo, stalo se. Tímto by jsem se chtěl omluvit těmto dvoum adminům jm. Džardysovi Sovietovi. Ano uznávám si byl jsem hodně toxický,ale myslím si že jsem se za tu dobu změnil a proto by jsem prosil o šanci začít znovu tohle RP.V mezi čase co jsem měl permu tak jsem nad sebou začal přemýšlet a došlo mi že to hraní mi trošku přelézalo přez hlavu tudiž mi ta pauza pomohla.Proto se ještě jednou moc omlouvám jak Dzardysovi tak Sovietovi za moje chování.

Díky všem za pozornost

@SovietDog @Dzardys

12.2.2022 15:54

Dobrá, prvotně jsem chtěl rozhodnutí předat Sovietovi, každopádně ten zamýšlel to samé se mnou. Nezbývá mi, než rozhodnout sám za sebe. 

Podobné chování tu nebudu tolerovat, urážky adminů, toxicita jak na "konkurenci", absence etiky... To je přesně to, za co jsi dostal permu. Ale myslím si, že šanci bys dostat mohl, doufám, že se v tobě nezklamu. A kdyby jo, ban ti přilítne bez váhání zpět, nemám k tomu vůbec daleko. Můžeš si jít zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~26