Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Možnost propůjčení kamionu.


Wivik

Hráč

18
11.2.2022 00:44

Ahoj, v poslední době byl přidán update, kdy když jezdíte "Na své vlastní triko", tak dostáváte o 50% více. Částka, která by byla vložena do frakce ve které jezdíte. Koupil jsem si Sprintera a kamion a když jezdím jedním z nich, tak bych jedno z toho mohl půjčit kamarádům. O to právě jde, když ten Sprinter nebo kamion není váš, tak to nefunguje. (Nebo aspoň mně to nefunguje). Proto navrhuji, aby se takhle daly kamiony půjčovat, třeba by někoho napadlo s tím i podnikat.

Matejos

Hráč

36
11.2.2022 02:09

To by uz nemusel potom existovat modul trucker ani firmy na kamiony. Takže za mne ne.

ice

Hráč

18
11.2.2022 09:23, naposledy upraveno 11.2.2022 09:37 uživatelem ice

@Matejos Nevím proč by nemohl existovat jak Trucker modul ve firmě tak rádoby "soukromník", který by pujčoval kamiony. Tak to také funguje v realitě, buď jsi ve firmě, nebo u někoho kdo ti "pujčí kamion se zakázkou" a nějaké prachy jdou k němu a nějaké tobě.

/EDIT: Spíše bych tě opravil tedy, pak by šlo o to, zda to lidi hrajou pro hunt peněz a nebo pro RP.

Colek

Hráč

56
11.2.2022 10:06

Osobně jsi myslím že se to ani nevyplatí jezdi sám na sebe, radši bych to nechal na frakci která nakupuje tahače. Když jezdíš pro frakci tak za každou tvoji  jízdu dáš frakci cca 15k. Takže když budeš jezdit "na svoje triko" tak budeš vydělávat o 7,5k více.

Ještě dodatek každej nemá VIP = nafta zadarmo. Ten kdo bude jezdit "na svoje vlastní triko" a nemá VIP tak zaplatí tu částku co vydělal těch 7,5k tak dá za naftu.  To už se mu vyplatí být ve frakci která mu dává 10k za hodinu + polovina frakcí teď proplácí palivo 

Když máš VIP a jezdíš sám na sebe tak logicky vyděláš o cca 7,5k více.  Ale když koupíš tahač za 6,5M tak musíš odjezdit 860 jízd aby se ti to vrátilo.

A to ani nemluvím jak tady všichni jezdíte pošleš to někam do škarpy tak než podáš report tak jsi taky nějakou chvilku počkáš. A opravy na tahač nejsou vůbec levná záležitost. Frakce ti dá respawnou a můžeš jezdit dál a nic neřešit.  Takže za těch 6M můžeš sbalit nějakou tu štávu :) 

Wivik

Hráč

18
11.2.2022 19:03

Jestli se ti to vyplatí nebo ne, to už je na každém rozhodnutí. Jde spíše o princip. Potkám kamaráda, který jezdí Boxtruckem, taky na svoje triko tak proč bych mu nemohl pujčit toho Sprintera, který jezdí 2x. rychleji?

Radyyym

Hráč

28
11.2.2022 21:51

hodilo by se


Powered by LeoSight IFS
LT~63

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo