Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím unban/nebo skrácení


Tonix211

Hráč

26
11.2.2022 15:18

Zdravím milý A-Teame 
Dnes jsem dostal ban na 100 hodin... zdůvodu: NonRP injuries, PG (nejsi kulomečik, abys stál za jízdy na střeše).
Ban jsem dostal od Dzardyse (nebo jak se mu nadává) 
Můj argument k NonRP injuries předpokládám že to bylo za to že jsem vyskočil jen tak bez žádného eRPé měl jsem pás, ale chápu musí zde být nějaký status( taky bych za to dal ban).
Ale to asi důležitější to je PG stál jsem na raptoru... ano to přiznávám o tom se nehádám ale měl jsem status drží se... já vím je to naprd status ale v tom spěchu jsem moc nad tím neuvažovl.. Vím měl jsem jsi dát status je na korbě a drží se taky v té korbě to glue bugovalo že se nechtělo držet a ten můj charracter je neustále bez staminy a nechtělo se mi další tři hodiny čekat než se doplní stamina a mohl bych tam vyskočit. 
Zkráceně: Vím je to moje chyba, ale Dzardysi nemohl bys prosím přivřít oči? Více krát se to nestane to ti slibuji na mou čest. Tím to ti taky přeji hezký zbytek dne Pusta

12.2.2022 15:56

Fajn. Trest ti zkrátím, vyprší ti přesně za 24 hodin, každopádně podobné chování tu nechci znovu vidět. Pokud chceš RPit ilegál, tak úplně jinačím způsobem, než co jste předvedli včera. Doufám, že srozuměno. 


Powered by LeoSight IFS
LT~23