Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


weqsiik

Hráč

16
11.2.2022 15:42

No.. chci si pohovořit o tomto

  1. [OFFLINE-BAN]: Game Admin Dzardys zabanoval weqsiik. (12 hodin) [OFFLINE-BAN]: Důvod: NonRP injuries (12 hodin)   11:58 - 12:04   1. Storka: Řekli sme si že si vyrobíme nějaké náboje atd. a okradneme pár Kamionů aby sme měli na Rohlíky víte jak :D , Jedeme .... Jedeme.... A kamion za ním! Počkali sme si než vyloží a šli sme ho přepadnout. Vytáhli sme zbraně prostříleli sme Pneu pán nejspíše terminátor nebo něco na ten způsob jel dál,tak sme se rozhodli ho zastavit měli sme Raptor s vystuženým předkem, ve 12 km/h sme přejeli před Kamion a postavili sme se před něj. Osoba v kamionu se stále prala o únik i když neměla kola, Poté to osobě vyhodilo ikonku ¨Motor přestal pracovat¨ tak raději zamknul kamion aby sme se do něj nemohli dostat a vytáhnout ho z kamionu, chvilku sme na něj řvali aby vystoupil ale marně tak sme mu dali PK.   2. Storka: Počkali sme si ted na jiný kamion , osoba vyložila náklad a my jsme zatarasili cestu osobě aby nemohla jet dál, opět marně osoba v kamionu asi byla též terminator a přejela cez Range Rover jak nic = motor Range roveru se rozbil kamarád co seděl v Roveru vysednul a naskočil na Raptor  = dostal ban na 100h v zápalu naskočil na kapotu aby nám osoba neunikla. Ale ještě před tím sem ho ve cca 15km/h narazil korbou (ten kamion) pak sme ho pronásledovali a osoba bez kol do nás bourala poté se odpojil z RP.     Požaduji o zkrácení trestu / nebo Unbanu.   Děkuji za přečtení - weqsiik. :)
11.2.2022 18:43

Úplně narovinu se přiznám, že přečíst a porozumět tomuto textu mi dělalo větší problémy než porozumět té RP akci, co jste předvedli. Ostatně několikrát ti naboural tahač do dveří, to není jen tak zadarmo, a za celou akci jsem neviděl /me ani /status, tudíž proto ban. A abyste si zapamatovali, že takový trash ilegál RPit nemáte, ke zkrácení ani u jednoho z vás nedojde.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo