Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o Unban za Zdravy Rozum od SovieDog [vím je to brzo ale chybí mi skimo]


Lada596

Hráč

3
11.2.2022 20:06, naposledy upraveno 11.2.2022 20:18 uživatelem Lada596

Byl sem zabanovan od: SovieDog

Duvod banu: Zdravý Rozum

Moje blbost, ale po skimu se mi fakt stýska, a vím že tohle je muj druhý permaban, a chtěl bych to nějak náhradit ale nevím jak, chci se realně  zlepšít svoje RP, a koukal jsem na youtube na videa a nějaký tutorialy, 

Co jsem udělal?

S kamošem jsme byly [ Zbrojovka MontGomery ] a mě napadlo udělat prank na policistku [nudil sem se] a napadl mě ten prank udělat že bych  se jí zeptal  jestli mi koupí Glocka že jí dam 400tisíc, policistka se zvedla tak jsem řekl  its prank , řekl sem kamošovi ať připrávý auto že budem ujíždět, a pak se stalo ta nejhorší věc, dostal sem permaban, kamoš mi psal   že jsem dostal permaban, vím byla to velká chyba a když dostanu další šanci tak se fakt budu snažit a už jsem se učil a budu se furt učit, a vím že někdy udělam chybu třeba Cop provoking a nějaky Zero Tolerance tak už tohle se nebude stávat, už jsem se poučil a chci zpatky na skimo moc mi chybí, prosim a chci se omluvit za všechny chyby a každění rp akce atd, takže se moc omlouvam za chyby, slíbuji žese tohle nestane, a vím že už mám fakt bohatou historii nějakých 30 banu  tam je, a kdybych dostal šanci tak bych se začal snažít a hlavně se polepšit.

děkují že jste si to přečetly, a že snad dostanu druhou šanci, díky všem a střašně se omlouvám  za kažení  hry a rp akcí

 

PS: vím je to moc brzo na  žadost o unban ale fakt se mi stýska po skimu, tohle je nejlepší server z MTA,  

a kdybys mi nechtěl dat unban tak aspoň dat druhou mošnost [příklad] dat mi ban na 5 dni.

12.2.2022 21:11, naposledy upraveno 12.2.2022 21:12 uživatelem SovietDog

Takže aby se ti konečně dostalo vyjádření k tomu tvému banu. V žádosti jsi se pěkně rozepsal.. tedy na první pohled ale ty tam ve směs mluvíš o tom stejným jenom pár řádku jsou výjimka. Takže za mě jsi měl už dost možnosti se polepšit a žádnou z těch možnosti jsi nijak nevyužil takže zamítám tvojí žádost o unban.


S pozdravem SovietDog.

@Lada596


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo