Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na administrátora Filip Walsh.

1 2



izerman

Hráč

15
18.4.2020 22:25, naposledy upraveno 18.4.2020 22:57 uživatelem izerman

Video důkaz proti mě: https://www.youtube.com/watch?v=kxbS2SwfQ7c&feature=youtu.be&ab_channel=Slovensk%C3%A9gameplaye

Dále řešení s administrátorem:

Já jsem ze čtyř kolky nespadl nevěděl jsem o co se jedná... Administrátor mě propustil z jailu o asi 2 minuty jsem dostal jail dvojnásobné doby za pokus o lhaní.... Já jsem nevěděl o co se jedná nesnažil jsem se lhát... Ze čtyř kolky jsem nespadl proto jsem psal že jsem to já nebyl...

Moje vyjádření k videu na kterém mam dělat NON RP je takové:

Blbě se to vysvětluje, ale měl jsem kolem 10-15 FPS můžete samy vidět že i v interieru mam pouze 40... mimo LS hraji na 20 FPS a když vjíždim do LS co jsem právě vjížděl tak mam obrovské dropy FPS...

Ano opravdu jsem "naboural" Ale o dost slaběji, než je na videu, jelikož ten hráč měl o dost více FPS a vidí to trošku jinak. Dále proč když jsem tedy i tak naboural ale méně tak jsem jel dál ? Měl jsem na sobě ochrannou přilbu která řidiči chrání hlavu, vozidlo nemá Air bagy tudíž se nemohli ani spustit při nárazu, vozidlo má 4 bodové pásy + celej vnitřek vozidla má roll cage a motoroví prostor je taktéž trošku vystužen.

Ano... nenapsal jsem /do ...... /me, i když by to nebylo vážné zranění spěchal jsem rychle do města, jelikož byla RP akce, a jak říkám opravdu jsem to viděl trošku jinak a ten náraz o dost menší na videu je to trošku vidět jak jsem "narazil do zdi" že jak jsem se divně protočil... To má za následek pokles FPS a že jsem to vážně naboural méně.

Zde posílam video z WRC stejná úprava vozu: https://www.youtube.com/watch?v=ufyCX1ySE6w

Převrátí se a jedou dál, jelikož tam mají několik vylepšení jako roll cage a podobně a ochranné helmy.. Na videu jsem se nepřevrátil ale podle videa silně naboural do zdi, video jsem poslal aby jste měli tak nějak představu že to zvládne i převrácení a jede dál tedy pokud by to auto nejelo až moc velkou rychlostí, což já jsem tak velkou nejel a ještě s 10 FPS kdy ten pohled na hru mam úplně jiný..

Tuto stížnost zasílám hlavně kvůli tomu že "pan" Filip Walsh mi dal úplně ale úplně neoprávněnej jail za pokus o lhaní... Já v té situaci kdy jsem dostal jail za NON RP injuries opravdu netušil o co se jedná a ještě když mi napíše že jsem spadl z čtyř kolky a nasedl a jel dále... TOHLE NENÍ NORMÁLNÍ UŽ! 

Jestli-že se nevyřeší to údajné "non rp injuries" ke kterému moc důkazu že jsem tak moc nenaboural nemam...

Tak prosím o potrestání administrátora Filip Walsh za neoprávněnej JAIL za "lhaní" Na PM po tom druhým Jailu kde jsem mu psal že jsem se nesnažil lhát že jsem fakt netušil že se jedná o tohle tak už mi neodpověděl ... Tohle není 1. stížnost na jednoho a toho samého administrátora.

18.4.2020 22:27, naposledy upraveno 18.4.2020 22:49 uživatelem Zdendas

Ano, je tomu tak, osoba má opravdu lagy, mám s ním i zkušenost a přesně i ve stejném místě, když jsme jeli do banky tak se posekával a musel jsem rychle vždy přibrzdit ať není nehoda. V tomto místě má FPS dropy. Klidně ho tam portněte a ať tama projede, vím i více míst kde mu to dropuje, děkuji. A dále, motorkář z toho nemá nic, a když jsem tam projížděl po 5 minutách tak tam pořád stál a sám injuries nehrál!! A jail nedostal, když už!

Scor

Hráč

63
18.4.2020 22:32

Na videu je dost vidět že, má lagy. 

18.4.2020 22:54
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

izerman

Hráč

15
19.4.2020 00:02

Tak jsem si odseděl 60 minutovej jail za nic... Doufám že za takové pochybení bude patřičně potrestán :) A že mi vrátí zpět důvěryhodného hráče 

Pat000

Hráč

22
19.4.2020 00:03, naposledy upraveno 19.4.2020 00:19 uživatelem Pat000

Ten na tej štvorkolke som ja. Stojím, pretože som si kontroloval, či sa mi to nahráva. Išiel som späť do hry a za sekundu zrazu bum do mňa. Ja som spadol a teba to otočilo o 360°. A odišiel si. Mohol si aspoň poškodenie auta RPiť. Ak si to prežil. Neviem no. Nebude mi prekážať ak to neuznajú. Nevedel som, že ti to robí také dropy. Ja som len videl normálnu rýchlu jazdu, náraz do mňa, otočenie tvojho auta a že si odišiel. Aj tak je to IC problém, tak či tak si odišiel aj z miesta nehody. Ja som RPil injuries no. Vždy to RPím. Takže som to bral ako teda nehodu a, že si neRPil. Len nabúral a odišiel preč.  Vážne som nevedel, že si mal počas toho problémy s hrou. Ja som len robil to, ako som to videl ja. 

19.4.2020 00:16

To si 6 minut kontroloval asi nahráváš? Si normální? A ještě uprostřed cesty kde se jede 90kou. Ty by sis měl dát pozor. Přístě stůj mimo silnici a né uprostřed. Děkuji.

izerman

Hráč

15
19.4.2020 00:18

Pat000 Opravdu ten náraz u mě byl fakt menší... mam hlavně v tamtěch místech a dalších vjezdech do LS obrovské dropy hlavní pochybení administrátora byl JAIL za "lhaní" ... O ničem jsem nelhal jen jsem to nechápal a ještě když mi napsal že jsem spadl z čtyř kolky přitom já jí ani nemam... Jel jsem autem a pokud si video dáš na největší zpomalení uvidíš že jsem nenarazil ani přímo do tebe a při "nabourání do stěny" mě to vracelo trochu dozádu tam je to vidět že jsem měl opravdu lagy ve skutečnosti jsem škrábl nárazník o to i to světlo jedno je vidět že přestalo svítit 

Pat000

Hráč

22
19.4.2020 00:25, naposledy upraveno 19.4.2020 00:28 uživatelem Pat000

Nekontroloval som to 6 minút. Len som klikol do windowsu, skontroval za 3 sekundy a vrátil sa späť. Je to aj moja chyba trochu. Mal som inak zaparkovať, nečakal som, že za tie 3 sekundy do mňa niekto vrazí. Ja som poslal to video adminovi a asi to nejak zle pochopil, že ty si na tej štvorkolke. Ale som to ja.

neznamy#1476

Smazaný účet

0
19.4.2020 01:09, naposledy upraveno 19.4.2020 01:17 uživatelem neznamy#1476

co jako že si to nekontroloval 6min at sis vyřizoval natáčení atd. jdi z cesty pokud to hraješ musíš vědět že se server laguje nebo spíš naš internet ale stát uprostřed dobrá kravina a když víš že do tebe narazil at už to bylo hodne nebo ne měl bys rpit hlavně ty když si byl na čtyřkolce a on v autě a jestli to Zle pochopil a dává jail lidem co RP hrajou kvůli RP obviní jich zbytečně co pak dělá v AT @Pat000

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~83