Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za Pravidlo 0 + Historii ( @Dzardys )


13.2.2022 17:58

Touto žádostí bych rád požádal o unban, uvědomil jsem si svojí chybu a již se to nebude opakovat. Ban jsem dostal 6.2. o 13:22 přičemž porušení pravidla bylo přibližně o 7:30. Podal jsem si report o portnutí vozidla které mi bylo den předtím zamítnuto, Samík mi portnul vozidlo a následně ho po chvíli odportoval protože si uvědomil že by ho portovat neměl. Pak jsem si v klídku hrál tak dvě hodinky a odpojil jsem se. Následně mi kolem oběda napsal Lexionys s otázkou co jsem mu kolem osmé ráno dělal s autem a řekl že si podá report. Já v tu chvíli nebyl na serveru ani celkově při mobile abych mu odepsal a tak si podal report. Omlouvám se za svojí chybu a již se nikdy nebude opakovat. Vím že mám rozsáhlou historii z předešlého roku a snažil jsem se co nejvíce aby mi do ní nepřibyl další trest protože mě dost zaujala komunita Skima a měl jsem s několika hráči dobré rp. Taktéž bych se touto žádostí chtěl ospravedlnit Lexionysovi za portnutí jeho auta a všem členům AT kteří se na daném banu podíleli. Slibuji že pokud mi bude unban udělen tak se stejná chyba již nebude nikdy opakovat.

MonsterSKGaming

Hráč

32
13.2.2022 18:12

Ahoj Derbo,

značne si nemyslím že je čas ešte na tvoj unban už len z toho hladiska že DRUHÚ permu si dostal 6.2.2022 čo je týdeň do zádu, tudíž je ešte skoro celkovo na žiadosť o UB, ale hlavne oriešok ktorý si treba všimnúť je práve to, že ty si dokázal v priebehu 30tich BANov dostať 2 permičky. Je to celkom prekrásny výkon, no ale taktiež to ukazuje tvoju vizitku že očividne pravidla RolePlaya moc neovládaš. Ešte pred tvojou prvou permou som postihol tvoje problémové RP, videl videa ako  neRPíš injuries a nemyslím si že po týždni čo máš druhú permu by si niejak svoje RP dokázal zlepšiť. Možno si dokázal ak si talentovaný človek, ale skôr sa obávam, že z tvojej strany by sme dostali furt to isté.

Značne nesúhlasim s tvojím unbanom. 

4.3.2022 16:21

V podstatě souhlasím s Monsterem... Jen k tomu dodám i něco vlastního.

Nejenže došlo k přetahování několika hráčů z naší komunity, taktéž ses k nám po unbanu vrátil a zkoušel jsi dělat idioty ze začínajících adminů, čili jsi zneužíval jejich nedostatečných zkušeností a znalostí ve svůj prospěch. Pochybuju, že bys to udělal omylem, na to jsi až moc vyčůraný. Ještě nějakou dobu tě ponechám v banovém ráji.


Powered by LeoSight IFS
LT~38