Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nápad na RP akciu

1 2



18.4.2020 22:37

Pod toto téma môžete písať akékoľvek nápady na RolePlay akcie ktoré by sa mohli uskutočniť na serveri. 

Fantázií sa medze nekladú.

18.4.2020 23:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

izerman

Hráč

15
19.4.2020 01:28

Jarní bench press akce. Co by to vlastně bylo za  akci? Jednalo by se o akci co by pořádal "passive" spolek kulturistů.

Co by se dělo? V určitou hodinu by se v LS gym uskutečnila soutěž Jarní benche všichni kulturisti by přišli si zasoutěžit na bench press. Bylo by to na kategorie Dorost - Mladší 18 let Junior - Starší 18 let Starší 23 let Muži/ženy. Byli by 4 kola. 1. Kolo si učastník soutěže vybere hmotnost kg kterou chce na bench press zvednout. Každé kolo 1 zvednutí s odrazem beze stopky. Pořadateli řeknu věk tim pádem mě zařadí do kategorie. Názorná ukázka Tonda Oříšek 21 věk 1. pokus 95kg tím pádem by mi zařadili do kategorie Junior. Platný pokus se vždy zapíše do tabulky neplatný se nezapíše. každej by měl 3 pokusy kdo by zvedl nejvíce kg vyhrává v určité kategorii. 4 Pokus by byl ale ten už by se nezapisoval. Nutnost RPit správně zda tolik kilo člověk uzvedne... Pokud by tam přišel někdo a zvedal by tam 800kg tak by byl vyhozen z RP akce nebo dostal rovnou swarn za PowerGaming. 1 člověk by stál za bench pressem měl by za ukol vždy podat osu soutěžicímu 2 po stranách kvůli jištění aby když to neuzvedne soutěžicí tak aby ho to "nezabilo" Každý soutěžicí by po platném pokusu na příští pokus navýšil kg kdo by při 3. pokusu měl nejvíc kg vyhrává v určité kategorii. Každý soutěžicí by si dal /chance při pokusu na posledním pokusu až by měl hodně velký kg by měl i menší /chance například 18 letej soutěžicí 60kg váha těla a dal by si tam 100kg měl by například /chance 40. 

Co by se dělo po ukončení RP akce? Výherci by dostali ocenění "passive" medaili + třeba nějaký dárek plechovku piva a tak... Výherci by byli 3 v každé kategorii Dorost 3 nejlepší Junior 3 nejlepší Muži/Ženy 3 nejlepší.

Myslím si že by to bylo zajímavé RP co ještě nikdy nebylo :) Takováto soutěž probíhá i IRL ale ne přímo Jarní :) 

PS: Šlo by o RAW tím pádem bez žádnejch pomůcek jako je equip triko hráči by nesměli zvednou víc než je světovej rekord IRL. Soutěže se můžou zučastnit všichni a taktéž mohou být i diváci :) 

 

Soutěž v „BENCH PRESS“ 2014 | Sportcentrum Imperial Karlovy Vary

Určitě by to bylo zajímavé RP :) Pokud by hráči hráli správně byla by to krásně prožitá RP akce :)

 

Pat000

Hráč

22
19.4.2020 09:38

Mňa napadlo, urobiť potopu. Pridať do celého LS vodu, aby zaplavila domy a všetko, samozrejme nie hneď. Časom by sa postupne hladina zvyšovala a hráči by sa museli zachrániť, bola by to dobrá akcia pre HZS hlavne a ZZS, aj PČR. A vymyslieť nejaké miesto, kde sa budú zachránení pred potopou skrývať, napríklad urobiť vo vládnom sídle nejaký interiér podzemia a tam sa všetci budú pre potopou skrývať, kým sa potopa neskončí. A tam budú IZS zložky poskytovať pre zachránených jedlo/pitie/teplo, pretože určite im bude zima z dažďa a studenej vody. A pridal by sa nejaký zvuk sirény pre mesto, že vypukla potopa, aby sa ľudia zachraňovali. A napríklad novinári by mohli písať informácie o dianí. Hráči by mali RPiť, že nevedia kde sú, keď majú domy pod vodou a odplaví ich to niekam úplne inam a komunikovať s IZS, popisovať polohu, kde práve sú, aby ich IZS mohli najsť a zachrániť a doviezť na vládne sídlo. Alebo iné katastrofy mesta. Aby sa zapojili všetky zložky aj všetci hráči do 1 RP.  

misatorcz

Hráč

45
19.4.2020 10:18

Probíhá to vždy stejně není na tom nic zajímavého.

19.4.2020 10:39
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Samicer

Hráč

4
19.4.2020 11:15

Třeba atentát nějakým letadlem na vládní sídlo nebo třeba na startower. Nouzové přistání letadla na vodě plný turistů, zapojilo by se HZS, ZZS. Práce na silnicích, uzavírky, hraniční kontroly,...

misatorcz

Hráč

45
19.4.2020 11:34, naposledy upraveno 19.4.2020 11:34 uživatelem misatorcz

Hehe už vidím jak to bude hzs RPit 😂😂😂 ale jinak ok

Kenny15

Hráč

19
19.4.2020 11:57

Touste, ono se dá jezdit i na kole, tak potom se zavzpomínáme do dětství, a budeme honit zloděje na kole :D

 

CobbleZ

Hráč

1
19.4.2020 13:36

Závody

 

Určitě by byla skvělá akce série závodů, třeba něco jako WRC či open-wheel (formule). Všude by se daly udělat dobré tratě a kdyby závodilo třeba jen 20 lidí, dodalo by to serveru alespoň nějakou pravidelnou aktivitu, kterou by mohli ostatní sledovat nebo aby se stali např. mechaniky v pit-stopech.

Bylo by to ještě víc komplikovanější, ale věřte mi, jestli se to uskuteční bude o to veliký zájem, mám s tím nějaké zkušenosti

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~82