Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unCK


14.2.2022 19:07

Ahoj, 

dnes při RP akci jsem dostal CK na postavu Andres Casilla, což mi přijde poměrně jako nesmysl. CK bylo za to že nám PSA rozstříleli auto které bouchlo, přitom když při nějaké akci bouchlo PSA auto, PSA CK nedostanou. Přijde mi jako naprostý nesmysl, aby PSA z většiny akcí vyšli jako ti kteří vyhrají, PSA má o dost více možností než my, hráčí kteří RPí něco jiného, myslím si že spousta lidí udělalo věc při RP akci s policií která by byla takéž na CK a nedostali ho.

Neřekl bych kdyby má postava měla hodně prohřešků u PSA a měl bych dostat CK i s přihlídnutím na můj rejstřík.

RP akce byla založena na tom, že jsme dnes odpoledne převáželi zbraně při čemž nás nejspíše někdo nahlásil na PSA, ti nás po cestě zpět do LV potkali a otočili to za náma, samozřejmě jsem chtěl zachránit zbytek lidí od nás, tak jsem s autem zastavil vystřelil po PSA a ujížděl jsem jim poté co pokračovala honička jsem zabrzdil v raptoru, rpil jsem malé injuries poté co mi jeden člen PSA projel pod zadníma kolama u raptoru a druhý se vyboural o jeho kolegu, chvilku jsem čekal, zda-li nevylezou mezitím lidi od nás zahlásili na vysílačku že mě mají, já ujel poté jsem se sešel s kamarádem schoval auto které bylo hledané nejspíše, pro auto jsem si po nějaké chvilce dojel a jezdil jsem s ním a normálně RPil, poté nás u benzínky zastavil člen PSA, já se mu pokusil ujíždět, následně se s náma vyboural jeden z členů PSA kdy jsme rpili injuries, můj spolujezdec řekl že at nás nechají nebo vše vybouchne aby získal čas, než nás přijede někdo zachránit, poté začala přestřelka, při které nám rozstříleli auto které bouchlo a my dostali PK, akce pokračovala u nemocnice, kdy pro nás dojel člen PSA, kamarád zarpil že hlásí na vysílačku at nás zachráněj, přijel další kamarád který policstu postřelil a my odjeli. Akce od našeho PK byla skipnutá a poté jsme dostali CK.

Toť vše z mé strany, budu rád když si to někdo nechá projít hlavou,

díky, kormoo.

ice

Hráč

18
14.2.2022 20:07, naposledy upraveno 14.2.2022 20:08 uživatelem ice

Tak už jdu na vás.

Nebudu tady vypisovat slohovku a řeknu to narovinu.

PSA vás nahání, kde silně nabouráte, nacož jste měli trochu nedostatečné injuries. Řekl jsem si ok, uvidíme co z toho bude, poté vidím, že po nějakém fakt horším RP, začnete střílet po PSA, kde nemáte šanci jak ujet tak ani je přestřílet. Tohle dle mne hraničilo s NVL (No value of life). Psal jsi mi jak PSA hraje na výhru, ale když už tě dostanou kvůli nehodě, tak se nedokážeš vzdát a furt se jich snažíš zabít co nejvíce, namísto nějakého kvalitního RP. (Čímž nepopírám že občas PSA nedělá hlouposti.)

CK Pravidlo: 38. Udělení CK je možné pouze v případech vymezených CK systémem, o jeho udělení vždy rozhoduje administrátor (více o CK systému na fóru).

Citace dvou řádků v CK Systému:

  • Zemřete pod rukou policisty dostatečně významnou smrtí (*)
  • (*) = Za dostatečně významnou smrt je považována smrt v rozsáhlejší RP akci, která byla správně odehrána, má význam v RP světě, bylo o CK požádáno nějakou z účastněných stran a administrátor úrovně 3 nebo vyšší CK schválil.

CK Schválil @Dzardys a s PSA jste měli potyček dosti, čiže to pro ně význam má.
O CK si zažádal @DnOndra kde jsem se koukl na celou tu akci a rozhodl jsem jak jsem rozhodl.

Dle mne po takové nehodě a při takové situaci v jaké jste byly, dostat CK je na místě. Byla to rozsáhlá RP akce, kde vaše auto na konci vybouchlo rukou policisty.

Myslím si, že nemusím psát více.

Pokud máte nějaké další otázky, rád vám na ně odpovím klidně i na DC.
Pokud si myslíte, že jsem selhal jako admin, podejte si na mne stížnost.

Váš Anxii.

14.2.2022 21:57

Určitě jsem tím nechtěl říci, že tvé rozhodnutí beru za špatné, pouze mi to přišlo nespravedlivé, ale to by přišlo nejspíše každému, bohužel za mě většina členů u PSA musí z většiny akce vyjít dobře, tím to nemířím na všechny, určitě se tam najdou lidé kteří předvádí vážně dobré RP, tím nechci říkat že zbytek lidí má TrashRP, ale spíše to hrají tak aby bylo vše v jejich prospěch a každého hráče to jednou už přestane bavit dle mého, ale to je věc jiná.

CK beru jako uzavřenou záležitost.

Poprosím o uzavření topicu pokud k tomu již nikdo nic nemá, díky.


Powered by LeoSight IFS
LT~47

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024