Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám si o unban a chci lepšího admina než je ten Anxii aby mě odpověděl


MichalMuzik

Hráč

5
15.2.2022 15:55, naposledy upraveno 15.2.2022 15:59 uživatelem MichalMuzik

Takže ještě jednou dostal jsem ban za to že Anxii nenašel v databázi jak jsem si měnil auto a policisti mě nadávali OOC ještě se tam přiznali a těm ban nedá takže prosím lepšího admina aby se na to koukl že jsem si tu SPZ vážně měnil a pošlu fotku jak mě nadávali Anxii byl u toho.

ice

Hráč

18
15.2.2022 16:10, naposledy upraveno 15.2.2022 16:17 uživatelem ice

Ban si dostal odemne, o tvou žádost o unban se starám já. Dokud mi nezašleš logy, na které jsem ti 2x poslal návod tak ti ban nezkrátím. Doufám že si rozumíme. Logy mi zašli na discord: Sagaki#6562. Do té doby si další žádost o unban nedávej, protože je to zbytečné. (Na to že jsi mi psal jak musíš do práce a musíš odejít máš docela dost času psát na forum zbytečné topicy.)

EDIT: Nikdo ti nenadával, začal si je v OOC obviňovat metou a jak na ně podáš report a pujdeš za adminem místo rpčka. Doslova ti napsali do OOC "nepičuj". Řeknu jim tedy ať klidní slovník, ale taky mají dle mne jedny nervy.


Powered by LeoSight IFS
LT~39