Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


Martin23325

Hráč

7
15.2.2022 18:40

Zdravím, chtěl bych požádat o unban. Skimo mám moc rád a rád bych se vrátil zpátky do města plné nekončící zábavy. Mám zde naRpeno poměrně dost hodin a byl to vlastně můj první začínající server na Gta SA. Chtěl bych pokračovat v hraní s kamarády protože jsme tu proto abychom ten server dělali větší,lepší a všichni byli spokojení. V další řadě bych chtěl vybudovat mou firmu ještě lepší než doposud. Mám zde plno dobrých ale i špatných zážitků co se týká Rp. Miluju ten večerní chill kdy si sednu k počítači a začnu zde Rpit ať už s kamarády nebo sám mohu při tom poznávat různé kouty mapy které jsem doteď neznal nebo se seznamovat s novými lidmi a získávat kontakty na další spokojené hráče. Ano přiznávám permu jsem si zavinil sám když jsem se snažil uplatit admina přes discord aby mi zkrátil ban nebylo to z důvodu že bych chtěl pokračovat ve vylomeninách ale chtěl jsem zpátky do města a pokusit se napravit mé chyby. Zároveň je to můj první perma ban a myslím si že každý člověk si zaslouží druhou šanci. Je tu kolektiv plný pozitivních lidi a skvělého A-Teamu který dokáže pomoci lidem co si neví rady nebo začínají Rpit. Takže tímto bych se chtěl znovu omluvit adminovi konkrétně: Sovietdog že jsem na tebe tlačil na discordu o zkrácení banu. Slibuji že už se to nebude opakovat a budu se zdokonalovat ve svých dovednostech v rámci Rp. Na závěr bych chtěl poděkovat všem co to dočetli až sem přeji příjemný zbytek dne. S pozdravem Martin.

2.4.2022 12:49

Tak přišel ten magicky čas kdy ti můžu odpovědět na tvou žádost o unban.. Tvou žádost okamžitě zamítám a teď se určitě ptáš z jakého důvodu a já ti jej hned povím.


Důvod je velice jednoduchý a to že ačkoliv je žádost pěkně sepsaná a mít ještě trochu toho soucitu tak ti tu šanci dám ale v té žádosti není pořádné odůvodnění toho proč by jsi ten unban měl dostat, píšeš tam stále jenom o tom jak si chceš zahrát ale ne proč bych ti já ten unban měl dát..

S pozdravem SovietDog.


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024