Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o unban


Honza007hraje

Hráč

7
16.2.2022 06:55

Zdravičko   ja žadnam o unban,vim udělal jsem chybu ale každy uděla  nějakou chybu .Vim že jsem skočil  na  2 auta skočil jsem na dvě auta  . dostalal jsem za to ban na nějakou dobu tak pak jsem zapl normalně skimo a ono mi to napiše že mam pernament což jako nechapu jo,ale ted k věci za ty auta že jsem udělal chybu to se chci omluvit toto je  moje první perma,kdyby chměl tuhle druhou tak vim že se stým neda co dělat co jsem dostal permu je to tak asi měsic jak sem řikal každy děla chyby ta moje chyba je trošku větší vim že se to neděla a dovoltemi prosim si zahrat jěště na serveru je to na serveru dobry každou chvili se tam něco přidava je to tam zajimaví a je to klvalitní rp jenže ja sem to rp porušil ,proto žadam o ten unban už jsem se poučil nevim jaka je šance že dostanu unban ale běřim že je tam nějaka šance . je to jen na tobě@SovietDog

 

z pozdravem honza

16.2.2022 13:14

Bolo úplne zbytočné toto spisovať. Máš na rováši okolo 28 banov a z toho už jeden permanentný. Zo svojich chýb si sa absolútne nepoučil, pretože dostávaš bany obrazne každú chvíľu. Je až na hanbu že si žiadaš o unban reálne po pár dňoch. Taký minimálne mesiac by si si mal počkať, keď nie aj viac dokonca.

Posledný ban (keď nerátam permanentný), je dokonca za nadávky a-teamu. To vážne nemáš v sebe ani kus sebareflexie aby si si uvedomil, že proste nemôžeš adminovi nadávať a pár dní po tom žiadať o unban ? Je jedno že to možno nebolo práve Sovietovi, proste wake up. 

Nie som síce admin, ale dovolím si povedať že toto je jednoducho zamietnuté vopred bez váhania 💁‍♂️. Pokiaľ máš problém s RP, jednoducho požiadaj o zaučenie. Aj keď si osobne myslím, že ti toto navrhlo už niekoľko ľudí a to niekoľko krát.

19.2.2022 16:50

Omlouvám se za trochu opožděnou odpověď, nebyl prostě čas. Nic méně ta tvoje žádost obsahuje maximálně dva řádky a ani to ne toho co jsi udělal. To je jeden z důvodu proč ti unban neudělím, ten další je že jsi měl už dost šanci se poučit a to přesněji 27 šanci a poslední důvod je ten tvůj neustaly spam na platformě Discord. Pokud že si někdo podá žádost tak by měl trpělivě vyčkat na to než se mu tam daný administrátor vyjádří a ne ho pořad spamovat.. Spamovaní není cesta. Takže tvojí žádost zamítám a rovnou i zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo