Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Non RP acting


neznamy#7303

Smazaný účet

2
16.2.2022 20:32

Zdravím, dostal jsem ban, protože jsem naboural pana dzardyse, ano, rpil jsme inj, a jako z ničeho nic zavolal cajty, do vysilačky, tak jsem ujel a  řekl jsem mu že viš co mi mužeš, a pak jako ban? za to že jsem ujel ? nebo ja nevim co se ti na tom nelibilo, ale i tak se omlouvám, 42 je hodně velká doba, pro mě, nemohl bych dostat aspon skrácení? nebo UB,předem díky....

16.2.2022 20:52

Netuším, zda jsi někdy v životě zažil dopravní nehodu, pokud ne, máš jediné štěstí a modli se, aby se ti to nikdy nestalo.

Každopádně coby člověk, který si tím prošel, byť v malé rychlosti, ti mohu s klidným svědomím říct, že tvou první starostí po vybourání není nadávání a chtíč okamžitě odjet poté, co napíšeš do /me, že ses bouchl hlavou do volantu. 

Asi bys měl trochu starost, jestli jste ty i auto v pořádku, nemluvě o stresu, který v takových situacích nastává. Což se nestalo, pouhopouhé /me bouchl se hlavou o volant, salva nadávek a pak sis v klídku odjel, jako by se nic nestalo. To není úplně v pořádku. 

Každopádně dobrá, žádost sis sepsal, nemám problém ti trest zkrátit, ostatně dávám delší tresty za daleko větší prohřešky, tak ti to hodím na 3 hodinky.


Powered by LeoSight IFS
LT~23