Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Zkušebního Administrátora FallEagala

paprika43

Hráč

4
19.4.2020 17:52

Zdravim.

Nedávno jsme s kamarády měli konflikt s hráčem Nella_Torreto. Začalo to jenom pouhým IC nabalováním ze strany mého kamaráda. Hráč začal do OOC nadávat a argumentovat urážkami jako vymaštěnci, mašťáci, děti, poté že nemáme mozek a podobně. Pustili jsme se do toho také, obě strany jsme udělali špatně, ano vinu si přiznám také. Ale pokud přijde ADMIN, začne si v Logách hledat věci, které jsou proti nám a poté bránit hráče, který zachybil stejně jako my, to mi přijde nestranné. Pošlu pár logů, kde jde vidět nějaké to slovní pošťuchování mezi dvěmi stranami, které skončilo pro Druhého hráče pouhým slovním upozorněním, i když si daný hráč s urážkami v OOC chatu víceméně začal, pro mne, který byl celkem neutrální, občas někoho opravil za gramatickou chybu a tak dále to dopadlo 30 minutovým jailem, připadá mi to více než nestranné a není to poprvé co se to stalo. Se stejným adminem se nám nedávno stalo, že jsme si podali report na jednoho hráče od OAS, který přijel s odtahovkou, nic nerpil, naložil auto a odjel, byl arogantní atd., dali jsme si report, vyšli jsme z toho jako idioti my, kteří jsme jen podali stížnost.

Většinou poslední věta, která padne od FallEagla je, že si máme někdy přiznat svou chybu, ano přiznávám, že jsem pochybil, ale druhá strana byla adminem ještě bráněna přu naprosto stejném pochybení.

Posílám pár screenů z logů...

---------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------

To poslední doporučuji přečíst celé, jde o to, že Eagle řekl že se máme chat být nebo jail, platilo to na všechny jak napsala i samotná Nella, já jsem ani jednou neurazil nikoho slovem mašťák, Ani jsem nic neřekl a najednou jsem dostal Jail, snažil jsem se to ještě vyřešit pomocí PM a podobně, admin byl arogantní.

Jak jsem říkal, nezapírám své pochybení, ale hodnotit by se mělo oboustranně a ne takto dávat výhody.

Děkuji.

19.4.2020 18:44, odstraněno 19.4.2020 19:01 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

paprika43

Hráč

4
19.4.2020 19:02

Falleagle.

No.

Je sice pěkné, že vystřihneš screen shot, aby jsi si udělal dobrou pověst. Znova dolů pošlu screen v originálu a zda myslíš to jak jsem napsal: mašťáci, děti a podobně. bylo psané, tak, že já jsem opakoval to co nám psala Nella, díky za pochopení, snad si to přečteš znova, nebudeš to vystřihávat a uznáš své pochybení. Díky.

To jak jsem zprávu myslel je značně vidět i z předchozích zpráv hráčů Jan_Marseille a Karel_Mondek, mysleli jsme si, že je to myšleno pouze na nás, tak jsme ti napsali co bude s ním a já jsem vypsal jen urážky co nám psal on, nic víc, před tím, než něco blbě pochopíš, si to ověř jak to bylo myšleno a ne že mi hned nasolíš JAIL.

Děkuji.

izerman

Hráč

15
19.4.2020 19:03

Já jsem s Falleagle na 100% spokojenej a je to jeden z nejlepších administrátoru jen škoda že je Zk. Administrátor 

19.4.2020 19:04

paprika43

Hráč

4
19.4.2020 19:09

FallEagle.

Nevím, zda je tak těžké pochopit, že jsem to nepsal jako urážku na vás, ale vypsal jsem jen slova, kterými nám Nella nadávala, protože jsme si mysleli, že je to upozornění od tebe jen na nás, tak jsme se naštvali a psali ti co bude s ním, proč on nic nemá a podobně a já ti jen vypsal ty urážky od něj, nic víc, kdyžtak si to pořádně projdi. Ale kdybych ti chtěl opravdu nadávat, řekl bych frázi : Mašťáku, dítě a podobně? Podle mě to tedy nezní jako urážka, ty jsi to zkrátka nepochopil jak je to v daném kontextu myšleno a já si za to strávil 30 Minut v Admin JAILU.

29.6.2020 02:33, odstraněno 29.6.2020 02:34 uživatelem