Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unglobalban - Lexikonn


17.2.2022 18:51, naposledy upraveno 17.2.2022 18:52 uživatelem kixoF

Ahoj, rád bych požádal o unban, jsem si vědom toho za co jsem ho dostal, lituju toho a je mi líto, že jsem tím zaměstnal více jak jednoho člena AT.

Za co jsem ban dostal?
Bylo 31.12., s kamarády jsem hrál na Skimu, kluci si byli koupit nová auta a já tak nějak neměl peníze, využil jsem přístupu na počítač mého bráchy, poslal jsem si peníze, nemalou částku, ti co to řešili tak vědí, myslím že není potřeba zmiňovat o kolik peněz šlo, částka se ale pohybovala v milionech... Brácha byl zrovna pryč, nemohl na nic přijít, tak nějak jsem nedomyslel že na to přijde potom.
To ale není jediná věc, po altnutí peněz jsme chvilku hráli, driftovali a závodili po serveru, když bylo na serveru cca 5 lidí, jeli jsme bokem a prostě blbli, napadlo nás, že když je brácha u PSA, můžu se připojit na jeho účet a odemknout si PSA auto a projet se v něm. Vím že to byla chyba, ale v zápalu jsem si prostě neuvědomil dopady.
Najednou mě jeden z nich začal přemlouvat jestli se nekoukneme do skladu, když jsem otevřel mříže, věděl jsem že to byla blbost, zpátky už to nešlo... I přes to, že jsem jim na discordu říkal ať už jdou, někteří si tam něco vzali (po tom našem vyvádění všechno zničili). 

Omluva členům AT
Chtěl bych se ze všeho nejvíc omluvit Lexikonnovi, Dzardysovi a Phobiosovi.
Dzardysovi a Phobiosovi protože ti to řešili ze začátku, předali to Lexikonnovi, ten to dořešil, skončilo to tím, že mi byl smazaný majetek v hodnotě kterou jsem ukradl, zablokováním mojí IP a global banem. S Lexikonnovým rozskudkem souhlasím, byla to chyba která se napravit nedá. Můžu jen slíbit, že když mi dáš ještě jednu šanci, budu vyšlapovat a nebudu porušovat žádná pravidla, chtěl bych na serveru začít odznova, smažu si postavy a pojedu čistě legální RP.

Omluva hráčům
Taky bych se chtěl omluvit všem hráčům které jsme potkali, nebylo jich víc jak pět, ale i vám bych se měl omluvit, mým nepromyšleným jednáním jsem vám znepříjemnil RP během večera, respektive mezi 23 a 8 hodinou raní.
Bráchovi kterého se tento incident dost týkal, i když na to přišel asi o týden později jsem se omluvil v realitě, vyříkali jsme si to a je to mezi námi uzavřené... O tom se tu rozepisovat nebudu.

Závěrem
Jsem si plně vědom své chyby, s banem a smazáním majetku souhlasím, porušil jsem globální pravidla serveru, nic jiného jsem si nezasloužil... V mojí historii taky něco je, proto naprosto pochopím když unban nedostanu a už se na skimo nepodívám, určitě to chci ale ještě zkusit, zkusit začít od začátku, zkusit legální RP a být svým RP přínosem tomuto serveru...
Dejte mi prosím druhou šanci, dokážu vám že se lidi mění a že každý dokáže s trochou snahy zvládat kvalitní RP.

Artistiques

Hráč

32
17.2.2022 19:04, naposledy upraveno 17.2.2022 19:05 uživatelem Artistiques

Jak psal Foxík, vyříkali jsme si to, věřím tomu co píše, za mě souhlas.

vykurtatuchleba

Hráč

19
1.3.2022 20:11

Souhlasím tady s @Artistiques, a veřím že foxík si svou chybu uvědomil a že se nebude opakovat .

4.3.2022 20:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~45

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024