Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Další žádost o unban od dzardyse


Zippiik

Hráč

3
17.2.2022 18:56

Takže zdravím všechny hráče a hráčky. Dlouho jsem tady na stránkách nebyl a tak nějak jsem i zapoměl napsat další žádost proto jí píšu teď :DD. No nic abych přešel k věci je to už den přes 30 (nepočítám to) co mám p-ban. No... hrál jsem jedno RP který bylo fakt na nic ale to je jedno chtěl bych se polepšit a myslím že mě ta perma poučila nedělat nějaké ty non rp věci. Také jsem nedostal ani jeden ban na serverech co jsem hrál (Royla Zone, Saiph a fantom rp) rpil jsem to tak podle pravidel a nedělal blbůstky. Také nemám co teď hrát kromě majinkraftu 😏 žejo ale chci si zase s 0 kamarády zahrát pořádný nabušený RP jen pro svalovce. Předem děkuji za odpověď také mi prosím i napište kdy to mám zkusit s další žádostí a... třeba budete tak milý a dáte mi unban (pochibuju).

No nic mějte se tu všeci hezky užívejte skimo je super a zdravím celej AT hlavně Dzardyse :P.

17.2.2022 19:40, naposledy upraveno 17.2.2022 19:48 uživatelem barel

Ahoj @Zippiik ? Říkáš že jsi hrál jedno rp který bylo fakt na nic. Ano, tomu věřím když máš skoro na všech českých RP serverech permu,  natáčel jsi videa jak trollíš na serverech. Nediv se že máš p - ban když se takhle chováš. Sice jsi ty videa vymazal ale vsadím se že si je vymazal aby jsi unban dostal. Včera tam ještě byly. Dnes ne :) Proof že smazal videa

Hezký zbytek dne

Zippiik

Hráč

3
17.2.2022 19:51

Ahoj! no ano jeden server jsem trolil protože mě tam bavilo jak je A-Team Tupý a ignorujou nás. Ale skimo jsem se snažil rpit i když mám p-ban za urážky nebo nadávky a ještě něco ale to je jedno Navíc chci dodat že video jsem nesmazal umýslně jen jsem začal hrát cs:go víc a chci z toho dělat montage/highlights (nevim jak se to pise) umyslne to neni na tuto žádost jsem si vzpoměl teď když jsem koukal už po třetí na umbrella academy a nudil se. Děkuji a ahoj!

17.2.2022 20:32

Jo takže když tě bude ignorovat AT tak budeš trollit nice. Jsou to taky lidi

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Jemuhodne1

Hráč

15
17.2.2022 20:48

@barel ty se raději nevyjadřuj s tvojí historií. xd

Nech to raději admins.

smrdishaha

Hráč

10
18.2.2022 00:11

ahoj, no tak, jednoznačně by jsi unban dostat neměl. viděl jsem na youtubu videa tebe kde s tvými kamarádami hrajete na nejmenovaném severu, kde porušujete stovky pravidel a ještě si to natáčíte. všechny tvá videa jsem viděl, je zbytečně lhát že jsi nikde neměl ban, když na tom serveru už máš perma ban. takže, za mě jednoznačné Ne. ( metovali jste na tom serveru na discordu )

- přeji hezký den

 

19.2.2022 10:56

Vezmu-li v potaz to, co jsi předváděl, a fakt, že pak musel SedliX chudák řešit něco, co jsi nazval stížností, mám husinu, jen pomyslím na unban. 

Vzít-li v potaz jen obsah této žádosti, asi bych přihmouřil obě oči a trest bych ti zkrátil na dva týdny, to bys nám tu všem nesměl lhát. I já jsem viděl ta videa, upřímně je mi i jedno, co jsi kde dělal, vadí mi však, že máš tu drzost lhát do žádosti o unban. A proto se už nemusím dále rozepisovat k tomu, abych ti to mohl zamítnout.


Powered by LeoSight IFS
LT~70