Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o Unban.


eplik

Hráč

35
18.2.2022 18:57, naposledy upraveno 18.2.2022 18:57 uživatelem eplik

  Ahoj, chcel by som požiadať @Dzardys -a o Unban, a to z dôvodu takého, už bol ten nejaký piatok čo sme mali problémy s jednou skupinkou, vieme o ních všetko, dokonca sme im už podpaľovali sídlo, ale to není to podstatné takže podme na objasnenie situácie. Krúžili sme okolo ich sídla alebo ako to nazvať, boli v nútri a čakali sme vonku kým výjdu aby sme ich uniesli a nabrali dalšie informácie ohľadom ich skupiny, akonáhle jeden vyšiel začali sme ho prenásledovať, prenásledovali sme ho pomerne dlho a týpek na nás začal strielať a kedže sme ho chceli uniesť ale strielal po nás tak sme vedeli že to nemá cenu tak sme mu dali pk, zrazu prešiel okolo nás čierny raptor o ktorom dobre vieme že patrí jednomu z ích skupiny, takže sme mali další ciel na únos, situácia bola taká že sme ich prenásledovali rozstrelili sme im gumy, jeden z ľudí v aute vytiahol PDW, a začal kropiť, a kedže sme chceli vystúpiť, naložit a uniesť tak sme ich logicky museli zabiť ked kropili z PDW. Dokonca sme ich " vyzývali " a kričali na nich aby vyskúpili ale oni nič, šli dalej.  

 

Týmto objasnením situácie žiadam o vymazanie banu kedže o žiadne kropenie na potkani to nebolo, kedže sme vedeli o koho sa jedná a čo je to zač.  

 

S Pozdravom Eplik.         

18.2.2022 19:03, odstraněno 15.8.2022 19:47 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.2.2022 10:49

Tak, důvodem, proč odpovídám až teď, je ten nehorázný spam, který jsem dostával na Discordu. Čili můžeš za to vděčit svým kamarádům, kteří mají moje PMs za Leosight fórum. Příště tu odpověď rád protáhnu.

Dobrá, trest ti zruším, dovolím si vás však upozornit, že střílení jen protože někdo nereaguje na "hej" není v pořádku. Ale projevili jste aspoň zlomek snahy, ač to, co tu předvádíte, není RP. A ještě jednou někde uvidím něco ve smyslu "ještě jednou někoho uvidím a začnu kropit", tak si mě nepřejte. To si dělejte někde na freeroamu, ne na RP serveru. Myslel jsem, že tento odpad už ze serveru vymizel, očividně ne.


Powered by LeoSight IFS
LT~28