Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva 18.2.2022 - Schůze sboru, novinky


18.2.2022 22:59

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

POLICIE SAN ANDREAS - TISKOVÁ ZPRÁVA


Dnes ve večerních hodinách proběhla první oficiální schůze našeho sboru od změny vedení, která proběhla v létě minulého roku. Sešli jsme se, abychom společně vyřešili stížnosti, které jste uváděli v dotaznících spokojenosti za měsíc leden, k tomu jsme přidali i několik vnitřních podnětů.

Zaměřili jsme se tedy na následující:

  • Nedostatek hlídek v jednotlivých oblastech,
  • čekací doba na recepci policejní stanice,
  • ignorace dopravních nehod,
  • pomalé vyřizování zabavených dopravních prostředků,
  • ohrožující postupy během vykrádání banky,
  • porušování dopravních předpisů bez výstražných světel,
  • arogantní/neprofesionální přístup příslušníků sboru,
  • mizerná spolupráce s ostatními IZS.

Věříme tedy, že vlivem způsobu, kterým jsme tyto záležitosti řešili a budeme řešit, dokážeme značně ovlivnit součinnost s naším sborem v dobrém slova smyslu. Největší novinkou pro naše příslušníky může být Etický kodex Policie San Andreas, který striktně upravuje a nařizuje způsoby, jakými se člen PSA má chovat k druhým. Porušování tohoto kodexu bude přísně trestáno v kompetenci členů Inspektorátu pro vnitřní vyšetřování.

Avšak naše příslušníky jsme nemohli jen kárat, proto někteří, ti nejlepší, byli odměněni i povýšením za dobře odváděnou práci. Mezi ně patřil i lednový policista měsíce, Andrew O'Bryan, který si za své dlouhodobé zásluhy vysloužil společně s tímto titulem i povýšení mezi důstojníky.

Nově také můžete najít několik informačních plakátů na recepci naší stanice, jejichž obsah vám může dopomoci během čekání na vyřízení čehokoli. Spoustu věcí jsme digitalizovali, proto si například o zbrojní průkaz již nějakou dobu můžete zažádat z pohodlí domova.

Dokonce jsme se tento měsíc zaměřili více i na to, abychom byli vidět více online. Proto nás můžete začít sledovat na sociální síti Iris, kde vystupujeme jako @psaofficial. Zde se s vámi můžeme podělit o ty nejlepší okamžiky a nejlepší záběry přímo ze služby.

Věříme, že změny, které ve sboru nastaly a ještě nastanou, budou všeobecně přínosné. Nezapomeňte vyplnit dotazník spokojenosti i za měsíc únor, ať nám nic neunikne!

za vedení PSA

nadporučík Bc. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~23