Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyjádření k banu - Dzardys


neznamy#7303

Smazaný účet

2
18.2.2022 23:29

Cau, chtel  bych se vyjadrit k memu ban, protoze  Dzardys uzavrel

1. Ano skutečně  jsem ho prejizdel,  a zkoušel  jsem  ho ruzne zabít,  jelikož  jsem ho okradl, a chtěl  jsem mu dat PK, kdyz neslo tak jsem ho hodil do vody, protože  skimo nemyslelo na to, ze kdyz  mas vestu  tak si doslova nesmrtelný,  bodal jsem do neho 3 min  ani jedno mu to neubralo ( samozřejmé Zarpeno )

2. K PK jsem měl  důvod , k tomu aby me logicky  neudal, a prijde mi blbost, ze bych mu PK nemohl  dat, také  to dělají  spoustu lidi kuli toho, aby si je nepamatovali.

3. TRASH RP a Dm

Ano, poruseni k temhle pravidlům  došlo, ale nemělo  to byt mireno takhle,  ale vse bylo zarpene... jestli myslíte  DM jak jsem ho bodal, to také  mam zarpene, klidne dodám  dodatečně  log.

 

4. Ano, ja vim, mel jsem si to hlidat, ale co mam prostě  udělat  s typkem, co je prostě  nesmrtelny, ale k tak, chybu si uvědomují a priznavam a také  bych se chtěl  omluvit  Dzardysovi a Špecimu hlavně,  ze  kuli me, musi resit tyhle blbosti, chtel  bych si zahrat, jestli  by nebylo možné  o zkrácení  ci o unban, chybu jsem si uvedomil, jen mi to v tu danou chvili nedoslo, takze si podam navrh na tu vestu, jelikoz to je fakt hruza přeju  zbytek  klidného  večera 

Jacmen007

Hráč

10
19.2.2022 07:21

Ahoj môj názor je na to taký že nie vždy musíš urobiť PK aby si nič nepametal, aby si nemal s takýmito vecami problémy že ma vestu a nejde ho zabiť byť tebou nabudúce skusim zohnať drogy alebo alkohol a zdrogovať alebo opiť ho rpčku a fantazi sa medze nekladú :) 

Mersfitz

Hráč

12
19.2.2022 10:15

Ahoj. V realitě když někoho okradeš tak ho taky většinou nezajíždíš, nebiješ, nekopeš a neřežeš. Pokud máš masku, náhradní oblečení, auto bez SPZ a podobně, tak ta dotyčná osoba nemá co nahlásit když o tobě nic neví. A jak tady řekl Jacmen, fantazii se meze nekladou. Můžeš osobu praštit Baseballovou pálkou do spánku, to ta osoba bude dost dlouho ,,spinkat" a ty si budeš za tu dobu moct přebarvit auto, vzít jiné oblečení a podobně. A nebo stačí tu osobu zkrátka brutálně opít nebo zdrogovat jak již Jacmen zmínil. 

19.2.2022 10:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.2.2022 10:40

Já vím proč ne, protože DM. Dělat to každý přestane, jinak každý dostane ban. How simple.


Powered by LeoSight IFS
LT~36