Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


19.2.2022 12:01, naposledy upraveno 19.2.2022 12:02 uživatelem kormoo

Zdravím,

společně s @neznamy#6285 bych si chtěl zažádat o unban, ban jsme dostali včera kolem 18:00 od @Dzardys za "DM (kropení na potkání není RP) (100hodin)"

Všiml jsem si, že unban dostal i @eplik

Abych se k celé té akci vyjádřil, dle mého to nebylo "kropení na potkání" jde o dlouhodobé spory mezi námi a druhou stranou, máme o nich spoustu informací, ale chtěli jsem získat další než budeme dále pokračovat, celá tahle akce měla být pokus o únos, ale bohužel začali ujíždět, poté co bílý Raptor po našich "výzvách" neustále ujížděl a ignoroval nás, bylo nám jasné, že dříve nebo později dojde na střílení, už jen kvůli tomu, že jsme si mysleli že si zavolá své kamarády, ale chtěli jsme se tomu vyhnout, doufali jsme že se třeba někde vybourá. Poté jak lze vidět na videu, vykoukl z okna a začal na nás mířit, v ten moment dává smysl, že se začneme bránit vzhledem k tomu, že nás bylo více, už jen to že jsme 2 auta a on dle mého nebyl ani schopen zjistit kolik nás v těch autech může být, takže mi přijde z jeho strany hloupost na nás mířit, ale to je věc druhá. Teď k tomu druhému autu po kterém jsme začali střílet, IC jsme věděli, že to auto patří k nim a počítali jsme s tím, že po nás půjdou, tak jsme se pokusili o to je nějakým způsobem zneškodnit.

Určitě s Dzardysem souhlasíme, že věta "ještě jednou někoho uvidím a začnu kropit" je nesmysl, ale v afektu lidi říkají různé věci, ale nebudu mluvit za člověka který to napsal, nevím jak to on myslel.

Pokud nám bude unban udělen, požádal bych i o vymazání banu z historie.

Z naší strany je to vše, budeme rádi když si to Dzardys nechá projít hlavou, děkujeme za pozornost.

Díky s pozdravem kormoo a Yury.

19.2.2022 12:20

Stejně jako u tvého kolegy, trest ti zruším. Dodávat nic nemusím, snad jen to, že Yury dokáže taky psát a proto si svou vlastní žádost o unban napíše sám. Fórum ban nemá a aspoň pochopí, že moje PMs neslouží k žádostem o unban.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
6318 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Mondis

300Kč včera v 20:21

DarkEvilBetty

250Kč včera v 20:19

misa

125Kč včera v 19:04

Nejnovější uživatelé
Paura

Registrován 7.5.2024

Fejk

Registrován 7.5.2024

JamesUnpak

Registrován 5.5.2024