Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Stížnost] Alexey Kucherov


neznamy#5

Smazaný účet

25
21.4.2020 18:50, naposledy upraveno 21.4.2020 19:13 uživatelem neznamy#5

Dobrý večer vespolek,

stejně jako předchozí stížnost tato končí na fóru kvůli době vyřešení reportů ve hře (do té doby stihl jít dotyčný hráč off). O co tedy jde?

Jde o Zero Tolerance ze strany Peli-ho/Alexey-e Kucherov-a (aneb když mu tam vyřešíte něco, co udělal IC a napíšete, aby počkal, že to dám tak, jak to bylo, tak to totálně ignoroval), Non-RP Driving (v pozici, kde byla odtahovka vlivem hry, by s autem nevyjel). 

Opět přihazuju video, enjoy..

VIDEO ZDE o.o

Informace k videu: Dotyčný sundal oba dva háky z vozidla, proto jsem také vystoupilo, abych mohlo sundat vozidlo z háků, aniž by Sessi/Heavy/Kubby musel lézt do vozidla, proto taky to vystoupení z auta. Dotyčný byl také upozorněn na to, ať počká, že tu odtahovku dám tak, jak tam byla.  Dotyčný to naprosto ignoroval a vyjížděl s autem bez ohledu na to, že IC ta odtahovka byla tam, kde měla být (bylo potřeba vyjet a dát hák nahoru, aby to auto nebylo zaháknuté znovu a aby přitom bylo na místě, kde bylo) > zero tolerance

Poté dotyčný s vozem odjel tak, že by to nevytočil (vzhledem k pozici, kde měla odtahovka být, tak by neměl žádnou šanci tohle vytočit), nebo by minimálně naboural do odtahovky (tedy tam, kde by měla správně být). Už jen daná věc se dá brát jako non-rp driving, popřípadě i non-rp acting (nabourání odtahovky bez jakéhokoliv RP).  

21.4.2020 19:31
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~13